We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

26 MBA Opleidingen in China voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • China
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (24)
  • Duurzaamheidsstudies (0)
  • Economische studies (3)
  • Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in China

China, een opkomende economische macht, speelt een belangrijke rol in de wereldwijde zakelijke wereld. Dat heeft China een zeer gewilde locatie voor internationale studenten die hun onderwijs te bevorderen. Er zijn veel top-notch universiteiten die MBA China graden die studenten met een opleiding die hen voorbereidt om concurrerend te zijn op de arbeidsmarkt in China, evenals de rest van de wereld.

Met een MBA China, zullen de studenten leren de functionele toepassing van de business principles, die zij zullen profiteren van uitdagende cursussen ontwikkeld om hen een sterke business fundament. Cursussen voor MBA China zal zich richten op onderwerpen van studie zoals zakelijke recht en ethiek, technologie en business, organisatorisch gedrag, supply chain management, communicatie en leiderschap. Studenten die MBA China zullen toegang hebben tot uitgebreide professionele netwerken die hen kan helpen vooruit in hun carrière.

Overweeg het nastreven van een MBA China als je op zoek naar locaties voor het hoger onderwijs. Neem een ​​kijkje via de onderstaande opties en kunt u de MBA-China mate dat u zoekt te vinden!