Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Ondernemingsrecht 2024

1 MBA Opleidingen in Ondernemingsrecht 2024

Overzicht

Veel studenten volgen een Master of Business Administration (MBA) om zichzelf te voorzien van een geavanceerde opleiding in het bedrijfsleven. Dit type diploma kan studenten voorbereiden op leidinggevende carrières in het bedrijfsleven en aanverwante gebieden. Een undergraduate-diploma in de industrie is soms vereist om te worden toegelaten tot het programma.

Wat is een MBA in Business Law? Ondernemingsrecht is een breed vakgebied dat de wetten en praktijken met betrekking tot handel en mensen omvat. Er zijn talloze wetten die bedoeld zijn om consumenten, ondernemers en iedereen daartussenin te beschermen, en geleerden van het ondernemingsrecht proberen die wetten te reguleren en te verbeteren. Cursussen in deze opleiding kunnen raken aan administratieve voorschriften, federale wetten, partnerschappen, faillissementen, contracten, verdragen en vakbonden.

Een student in het ondernemingsrecht kan tal van vaardigheden verwerven tijdens het behalen van een MBA. Veel van deze kenmerken zijn echter van toepassing op persoonlijke situaties of op andere carrièregebieden. Veel studenten leren hoe te onderhandelen en creatief problemen op te lossen. Studenten kunnen ook hun managementvaardigheden verbeteren.

De meeste graduate programma's vereisen slechts twee of drie jaar academische studie. Om deze reden zijn de kosten van het behalen van een masterdiploma vaak minder dan het verdienen van een bachelordiploma. Deze kosten kunnen echter worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de locatie van de school en de vraag of de school openbaar of particulier is gefinancierd.

Studenten met een geavanceerde graad in het ondernemingsrecht streven vaak een carrière na als advocaat voor overheidsinstanties of particuliere bedrijven. Hoewel rechtsposities veel voorkomen, kunnen afgestudeerden met een MBA op dit gebied graag een breder scala aan carrièremogelijkheden verkennen. Loopbanen in het beroepsrecht kunnen raken aan arbeidsrecht, milieuregelgeving en intellectueel eigendom. Degenen met deze opleiding zijn gaan werken als financiële analisten of paralegals voor verschillende bedrijven over de hele wereld.

Het behalen van een diploma in het ondernemingsrecht kan op tal van universiteiten over de hele wereld worden voltooid. Internationale zakelijke programma's met studie in het buitenland opties zijn vaak beschikbaar, en sommige scholen bieden online cursussen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Rechtenstudies
  • Studies ondernemingsrecht
  • Ondernemingsrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden