Keystone logo

12 MBA Opleidingen in Cyprus voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (9)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

MBA Opleidingen in Cyprus

Universiteiten in Cyprus zich inzetten voor handhaving van de internationale normen voor een hoge kwaliteit van het onderwijs. In aanvulling op de uitstekende onderwijs en top-notch docenten, studenten die een MBA in Cyprus zal profiteren van een multiculturele omgeving, diverse studenten en personeel, intellectueel stimulerende sfeer, het warme klimaat, mooie stranden, en actief nachtleven. Studenten van over de hele wereld hebben gekozen om hun MBA te krijgen in Cyprus.

MBA in Cyprus-programma's de bevordering van innovatie in het bedrijfsleven en het bevorderen van creativiteit door middel van uitdagende studenten om kritisch en strategisch denken. Faculteit vergemakkelijkt de toepassing van business theorieën om te oefenen in cursussen die zich richt op onderwerpen als marketing, management, accounting, financiën en informatietechnologie. Niet alleen in Cyprus MBA-programma's bieden studenten met een solide business stichting, maar ook bevorderen professionele ontwikkeling.

Neem een ​​kijkje via uw opties hieronder en vinden de MBA in Cyprus die u zullen helpen bereiken van uw persoonlijke en professionele doelen!