Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 14 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Data Analytics 2023

14 MBA Opleidingen in Data Analytics 2023

Overzicht

Een Master of Business Administration (MBA) diploma biedt studenten cursussen in finance, accounting en marketing. Met full-time inschrijving, een MBA kan meestal worden binnen twee jaar afgerond. De mate biedt studenten de mogelijkheid om te leren en te scherpen bedrijfsstrategie.

Wat is een MBA in Data Analysis? Een MBA in Data Analysis zal u helpen te leren zowel data-analyse vaardigheden en zakelijke vaardigheden. Studenten zullen leren over business intelligence, data-analyse en informatietechnologie, met inbegrip van de vaardigheden die nodig zijn voor business process analyse en voorspellende modellen. Veel programma's plaatsen de nadruk op ethische principes, leiderschap en wereldwijde markten. Ondernemerschap, de financiering, het internationale bedrijfsleven en organisatie ontwikkeling zijn alle gebieden van studie die kunnen worden gespecialiseerd is in.

Het invullen van een MBA in Data Analysis zullen de studenten hands-on kennis door middel van praktijkgericht onderzoek ervaringen geven.Deze zullen combineren met kennis over de zakelijke praktijken die zal machtigen studenten om hun zakelijke beslissingen en professionele vaardigheden te verbeteren.

De kosten van het bereiken van een MBA varieert sterk van de universiteit naar de universiteit en de regio tot regio. Voor meer informatie over de kosten in verband met deze mate uit te vinden, contact scholen die programma's van belang zijn voor u te bieden.

Dada analytics is een in-demand veld, en een MBA in Data Analysis kan veel mogelijkheden openen. Dit veld biedt medewerkers de mogelijkheid voor groei en ontwikkeling, terwijl het verdienen comfortabel salarissen. Top werkgevers over de hele wereld zijn op zoek naar mensen met de analytische vaardigheden om hen te helpen te profiteren van de gegevens. Populaire functiebenamingen omvatten business analist, systeemanalist, business intelligence ontwikkelaar, data architect en oplossingen architect. De vaardigheden die nodig zijn voor deze posities onder meer data warehousing, data-analyse, data management, business process en Structured Query Language.Al deze vaardigheden kunnen worden geleerd met een MBA in Data Analysis.

Deze graad wordt aangeboden in een verscheidenheid aan lokale, internationale en online programma's. Aan de slag op je diploma, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Technologiestudies
  • Data Science
  • Data Analytics
Vakgebieden
  • Technologiestudies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat