Keystone logo

14 MBA Opleidingen in Economische studies Economie 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Economische studies
  • Economie
Vakgebieden
  • Economische studies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Economische studies Economie

Studenten die een hogere opleiding in bedrijfsadministratie volgen dan cursussen aangeboden in een typische niet-gegradueerdenopleiding, kunnen een MBA ontvangen. Een Master of Business Administration geeft aan dat een persoon geavanceerde kennis heeft in focussen zoals marketing, financiën, boekhouding en bedrijfsvoering.

Wat is een MBA in Economics? Een masteropleiding in de economie richt zich op het trainen van individuen om strategisch denken uit te oefenen in moeilijke financiële en zakelijke situaties, vooral omdat ze betrekking hebben op de klant. Cursussen hebben de neiging zich te concentreren op het onderwijzen van studenten om informatieonderzoek te optimaliseren, complexe situaties te analyseren, haalbare oplossingen te ontwikkelen, legitieme bronnen van talent te identificeren en nuttige kennis te produceren voor tactische besluitvorming. Vanwege de toegenomen turbulentie tussen landen, kunnen instructeurs er ook voor kiezen zich te concentreren op informatieoorlogvoering en hoe ze spanningen kunnen verlichten.

Afgestudeerden van het programma hebben over het algemeen sterke analytische capaciteiten, die hen goed kunnen dienen in zowel hun professionele als zakelijke leven. Velen hebben ook een scherp probleemoplossend vermogen en een talent voor het verlichten van complexe situaties. Elk van deze eigenschappen kan nuttig zijn op elk professioneel gebied.

De kosten van collegegeld variëren enorm, dus er is geen echte manier om te weten hoeveel een MBA in Economics een student kan kosten zonder eerst met een adviseur te spreken. Om deze reden is het belangrijk dat een persoon zijn of haar onderzoek doet voordat hij zich inschrijft.

Mensen met een diploma in economie zijn tegenwoordig erg in trek en als zodanig kunnen afgestudeerden de kans krijgen om vele opwindende loopbaantrajecten na te streven. Enkele voorbeelden van functietitels zijn beleidsanalist, econoom, budgetanalist, statisticus, overheidseconoom, marktonderzoeker, consultant, data scientist en hoogleraar. Individuen kunnen succes vinden in de overheidssector of de academische wereld.

Veel instellingen bieden een MBA in Economics. Online cursussen worden steeds populairder vanwege hun gemak. Als je klaar bent om te beginnen met je opleiding, zoek dan naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.