Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 60 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Economische studies in Verenigde Staten 2023

60 MBA Opleidingen in Economische studies in Verenigde Staten 2023

Overzicht

MBA (Master of Business Administration) behoort tot de meest prestigieuze business kwalificaties. Een MBA in Economics in de VS, is echter niet alleen over het krijgen van een prestigieuze titel. Een MBA in Economics in de VS zal u uitrusten met een aantal van de meest gewenste eigenschappen in de uitvoerende macht - innovatie, vastberadenheid en mondiaal perspectief. Bovendien zal het je kansen op werk uit te breiden in zowel de private als de publieke sector.

Tijdens zijn studie op een aantal van de beste universiteiten ter wereld, krijgt u een praktische, hands-on onderwijs die zich richt op wereldwijde business en de huidige economische problemen te krijgen. Uw lessen wordt onder meer cursussen in econometrie, micro-en macro-economie, internationale economie of financieel management. Echter, heb je altijd de mogelijkheid zich te specialiseren in het veld vind je het meest aantrekkelijk.

Als u wilt een complexe, prestigieuze opleiding krijgen en tegelijkertijd het vergroten van je carrière mogelijkheden, aarzel dan niet om een aanvraag voor een MBA in Economics in USA! Kijk naar de onderstaande opties en nu al contact opnemen met uw favoriete school vandaag!

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Verenigde Staten
  • Economische studies
Vakgebieden
  • Economische studies (60)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat