Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 15 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Egypte 2023

15 MBA Opleidingen in Egypte 2023

Overzicht

Egypte is een interessante en spannende locatie voor studenten op zoek naar een MBA-programma. Er is een snel evoluerende maatschappij tot een van de oudste culturen in de wereld, waardoor exploratie en groei voor studenten, zowel persoonlijk als professioneel. Egypte heeft een van de meest ontwikkelde economieën in het Midden-Oosten, het creëren van kansen voor afgestudeerden in de regio, evenals de rest van de wereld. Een MBA in Egypte kan het begin van een spannende en boeiende loopbaan in het bedrijfsleven zijn.

MBA in Egypte programma's zijn ontworpen om innovatieve zakelijke leiders te maken met de kennis en het begrip van de zakelijke praktijken. Veel MBA in Egypte-programma's nemen een internationaal perspectief om studenten voor te bereiden op het beheer in een steeds meer geglobaliseerde zakelijke markt. Studenten die hun MBA in Egypte krijgt de persoonlijke en professionele vaardigheden die nodig zijn om kritisch en strategisch denken voor de besluitvorming.

Neem de volgende stap in uw carrière!Voor meer informatie over het verkrijgen van uw MBA in Egypte, neem een ​​kijkje via de onderstaande opties!

Meer informatie

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies
  • Economische studies
  • Energiestudies
  • Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat