Keystone logo

2 MBA Opleidingen in Estland voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (2)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

MBA Opleidingen in Estland

Er is veel in Estland, dat studenten van over de hele wereld trekt. Estland heeft een hoog opgeleide bevolking, biedt een breed scala aan culturele en artistieke mogelijkheden, heeft de moderne steden met een rijke historie, en een excellent onderwijs-systeem. Een MBA in Estland is het begin van een verrijkende professionele carrière.

MBA-programma's in Estland uitdaging studenten intellectueel, het bevorderen van professionele en persoonlijke groei aan hooggekwalificeerde afgestudeerden te creëren. Veel MBA in Estland programma's nemen een internationaal perspectief waardoor studenten om problemen in het bedrijfsleven te verkennen in de steeds meer geglobaliseerde omgeving. Studenten die hun MBA in Estland zal ervaren cursussen die zich richt op onderwerpen als marketing, management, boekhouding, en ethiek, op goed afgeronde zakelijke professionals te creëren.

Een MBA in Estland kan u helpen op je carrière pad en kunnen open kansen in Europa en wereldwijd.Als dit klinkt als wat u zoekt, zoek dan via de onderstaande opties en vind het programma perfect voor jou!