Keystone logo

15 MBA Opleidingen in Managementstudies Executive opleidingen 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Managementstudies
  • Executive opleidingen
Vakgebieden
  • Managementstudies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Managementstudies Executive opleidingen

Een Master of Business Administration kan vele deuren openen in zijn professionele carrière. Dat is de reden waarom veel mensen terugkeren naar school om hun MBA-referenties te behalen, zelfs nadat ze managementniveaus hebben bereikt met hun huidige werkgevers. Afgestudeerden van MBA-programma's leren vaardigheden die hun loopbaan naar een nieuw niveau kunnen tillen.

Wat is een MBA in Executive Programs? Deze graad is bedoeld voor werkende professionals die hun bedrijfsfundament willen versterken en zichzelf willen positioneren voor leiderschapsposities. Door de combinatie van cursuswerk en praktische activiteiten kunnen studenten vaardigheden ontwikkelen die ze onmiddellijk kunnen gebruiken binnen hun organisatie. Studenten kunnen verwachten dat lessen geavanceerde principes behandelen in onderwerpen die te maken hebben met management, administratie, financiën en marketing.

MBA in Executive Programs studenten zijn over het algemeen goed thuis in de technieken van bedrijfsbeheer. Met de financiële, leidinggevende en organisatorische vaardigheden die tijdens dit programma zijn opgedaan, kunnen afgestudeerden hun persoonlijke financiën beter beheren en leiders worden in hun gemeenschap, terwijl ze zich ook kunnen positioneren als strategische denkers voor hun organisaties.

De kosten van het programma zijn afhankelijk van de instelling en de programma's die het aanbiedt. Toekomstige studenten moeten ervoor zorgen dat ze alle mogelijke opties onderzoeken voordat ze een definitieve beslissing nemen.

Het behalen van een MBA in Executive Programs kan studenten voorbereiden om te slagen in verschillende rollen, van leidinggevend personeel bij grote bedrijven tot managementfuncties bij non-profitorganisaties. In het bijzonder kunnen afgestudeerden van deze programma's terechtkomen in functies zoals financieel manager, president van operations, general manager en chief operating officer. Afgestudeerden met deze graad hebben mogelijk meer mogelijkheden voor hogere bestuursfuncties en topsalarissen.

MBA-programma's worden overal ter wereld aangeboden. Klassen kunnen online en op de campus beschikbaar zijn, en afhankelijk van je schema, en je kunt zelfs een voltijd- of een deeltijdprogramma kiezen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.