Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Filipijnen 2023

5 MBA Opleidingen in Filipijnen 2023

Overzicht

De Filippijnen is een keuze voor veel studenten van over de hele wereld op zoek naar graduate onderwijs in het bedrijfsleven. De MBA-programma's in Filipijnen volgen de internationale normen voor kwaliteit bedrijfskundige opleidingen en docenten zijn hoog gekwalificeerde professionals die worden beschouwd als experts in hun vakgebied. Buiten de klas, kunnen de studenten genieten van alles wat de Filippijnen te bieden, zoals ongerepte stranden, erfgoed, bergen, en het bruisende nachtleven.

MBA in Filippijnen programma's bieden studenten met een rigoureuze curriculum dat ze uitdagingen voor strategische denkers worden door het verkrijgen van een sterk begrip van alle aspecten van het bedrijfsleven en theorie. Veel lesmodaliteiten komen veel voor bij MBA in Filipijnen programma's, waaronder interactieve werkvormen zoals case analyse, debatten en groepsdiscussies. Omwille van een internationale studentenpopulatie, kan MBA in Filipijnen studenten leren van elkaars perspectieven, het verbeteren van de educatieve ervaring.

Als een MBA in Filippijnen geluiden voor u van belang, dan is een kijkje hieronder te nemen door de opties en u kunt het programma dat u op zoek was te vinden!

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Filipijnen
Vakgebieden
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat