Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 27 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Financieel Management 2024

27 MBA Opleidingen in Financieel Management 2024

Overzicht

Het behalen van een Master of Business Administration is een indrukwekkende prestatie, en een die volumes kan spreken met potentiële werkgevers. Het duurt over het algemeen ongeveer twee jaar full-time studie om te voltooien en is over het algemeen indicatief voor een diep begrip van het onderwerp.

Wat is een MBA in Financieel Management? Het runnen van een onderneming vereist een volledig en grondig inzicht in goed geldbeheer en een MBA in Financieel Management kan u dat geven. Typische cursussen kunnen betrekking hebben op de beste werkwijzen voor het maken van geld, het houden van geld en zakgeld in een zakelijke context. Dit programma zal waarschijnlijk gericht zijn op regelgeving, belastingen, rapportage en werking en controlesystemen.

Je zult waarschijnlijk merken dat er op dit gebied veel voordelen zijn van een masterdiploma, waaronder geldbeheer, organisatie en gegevensanalyse. Dergelijke vaardigheden kunnen je niet alleen in je carrière helpen, maar ook in elk facet van je leven.

De kosten van een programma zoals dit kunnen sterk variëren van school tot school en van regio tot regio. Neem rechtstreeks contact op met uw school om meer te weten te komen over de kosten van het programma.

Carrières in de financiële wereld kunnen variëren van een kleine ondernemer tot een freelance-aannemer tot een CFO voor een groot bedrijf. Misschien vindt u dat u het meest geschikt bent voor de professionele wereld van een personeelsaccount, hetzij voor een accountantskantoor of een particulier bedrijf. Als alleen staan ​​meer jouw stijl is, zul je waarschijnlijk merken dat je in staat bent om je eigen bedrijf te starten als een consultant voor andere bedrijven in geldzaken. Je kunt er ook voor kiezen om anderen te onderwijzen door te schrijven voor een publicatie in de industrie of door les te geven aan een hogeschool of universiteit.

Scholen over de hele wereld bieden programma's voor financieel beheer, zowel persoonlijk als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financieel Management
Vakgebieden
  • Economische studies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat