Keystone logo

44 MBA Opleidingen in Gezondheidszorgmanagement 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgstudies
  • Gezondheidszorgmanagement
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (44)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Gezondheidszorgmanagement

Een Master of Business Administration is een indrukwekkende prestatie die aan de wereld en aan potentiële werkgevers aangeeft dat u een volledig begrip hebt verkregen van alle fijne kneepjes van het facet van het bedrijfsleven waarin uw programma is gericht. Het duurt meestal ongeveer twee jaar full-time studie om te voltooien.

Wat is een MBA in Healthcare Management? Het veld van gezondheid en menselijke diensten groeit snel en verandert met nieuwe ideeën en nieuwe technologieën. Het behalen van een masterdiploma in het beheer van dat veld betekent het beheersen van de vaardigheden die vereist zijn om nieuwe en innovatieve manieren te vinden om de uitdagingen van die sector aan te gaan. Het zou kunnen betekenen dat we de fijne kneepjes van de gebruikte technologie in het veld moeten leren en de huidige wetten die de technologie beheersen. Je kunt ook merken dat je vaardig wordt in de praktijken van de industrie met betrekking tot patiëntcontact, human resources, computerwetenschappen en meer.

De voordelen van een dergelijk programma kunnen verreikend zijn. Je kunt vaardigheden verbeteren zoals besluitvorming, kritisch denken en organisatiedynamiek die nuttig zijn in je persoonlijke en professionele leven.

De kosten van een MBA-programma kunnen erg verschillen van school tot school en van regio tot regio. Neem contact op met uw voorkeursinstelling om de specifieke prijs te bepalen.

Carrières op het gebied van zorgmanagement variëren van privé tot overheid tot freelance. Mogelijk bent u gekwalificeerd voor een functie in een ziekenhuis of zorginstelling in managementcapaciteit, als operationeel directeur of financieel manager. De graad kan deuren voor u openen bij een federaal gefinancierde of door de overheid gesponsorde zorgaanbieder, of bij een overheid die de gezondheidszorgsector bedient en reguleert, als controller of kwaliteitsmanager. Je kunt ook een baan zoeken als consultant bij andere bedrijven, op korte termijn werken om specifieke obstakels te overwinnen en nieuwe processen en procedures opzetten.

Scholen over de hele wereld bieden programma's zoals deze, zowel op de campus als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.