Keystone logo

8 MBA Opleidingen in Griekenland voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
  • Administratieve studies (1)
  • Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (6)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

MBA Opleidingen in Griekenland

Griekenland is een topbestemming voor veel internationale studenten die voor hun bedrijf opleiding en carrière verder. Naast de uitstekende academische programma's, zullen de studenten worden ondergedompeld in het verleden en het heden, het ervaren van de nieuwe en moderne bij de oude. Een MBA in Griekenland is niet alleen een gelegenheid om een ​​hooggekwalificeerde business professional te worden, maar ook om te groeien en te ontwikkelen persoonlijk en professioneel.

Met een MBA in Griekenland, kunnen de studenten kiezen voor een specialisatie, zoals marketing, financiën, het internationale bedrijfsleven, of ondernemerschap, onder anderen. Naast deze specialisatie gebied, zullen de studenten die een MBA in Griekenland bouwen aan een solide basis in alle aspecten van de bedrijfsvoering te ontwikkelen tot goed afgerond professionals in staat te functioneren in een steeds veranderende wereldeconomie. MBA in Griekenland studenten kunnen ook de flexibiliteit van de full-time, part-time, of online studies.

Voor meer informatie over een MBA in Griekenland, bladert u door uw opties hieronder en u kunt het perfecte programma voor u te vinden!