Keystone logo

4 MBA Opleidingen in Hongarije voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (3)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

MBA Opleidingen in Hongarije

Hongarije heeft ervaring snelle ontwikkeling en een sterke economie in de afgelopen decennia, waardoor veel zakelijke en opleidingsmogelijkheden in het land. Hongarije heeft een lange geschiedenis van het hoger onderwijs en academische instellingen zijn top-notch. Studenten die een MBA in Hongarije zullen genieten van de moderne steden, uitstekende faciliteiten, een rijke cultuur, en pittoreske landschappen.

Met een MBA in Hongarije, hebben de studenten de mogelijkheid om veel gebieden van het bedrijfsleven te verkennen. MBA in Hongarije studenten kunnen verkennen onderwerpen in cursussen zoals Bedrijfseconomie, financieel management, ondernemingsrecht, organisatietheorie en gedrag, marketing en strategisch management, onder vele anderen. Studenten die en MBA in Hongarije zal leren hoe de zaken theorie wordt toegepast op echte wereld zakelijke praktijken en zullen leren om kritisch en strategisch denken.

Als een MBA in Hongarije geluiden voor u van belang, dan is een kijkje hieronder te nemen door de opties en zoek het programma dat u zoekt!