Keystone logo

19 MBA Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Hospitality Management 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Hospitality Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Hospitality Management

Individuen die op zoek zijn naar loopbaanontwikkeling in het bedrijfsleven worden aangemoedigd om een ​​Master in Business Administration (MBA) na te streven. Met de analytische en probleemoplossende vaardigheden die zijn opgedaan tijdens het behalen van een MBA kunnen afgestudeerden leiderschapsrollen volgen en uitblinken in een groot aantal zakelijke omgevingen.

Wat is een MBA in Hospitality Management? Het is een diploma dat afgestudeerden de tools biedt om te slagen in managementcarrières in de horecasector, waaronder hotels, toerisme, restaurants, casino's en meer. Studenten in deze programma's leren de fundamenten van business, strategie, management en financiën, terwijl ze ook specifieke cursussen voor deze sector volgen, zoals drankmanagement en wijnstudies voor hospitality managers. De combinatie van cursussen en case studies is bedoeld om deelnemers aan het programma voor te bereiden op succes bij het afstuderen.

Een MBA in Hospitality Management biedt afgestudeerden de mogelijkheid om strategisch denken en financieel managementvaardigheden te verwerven die nodig zijn om te ascenderen of te worden ingehuurd voor management- en hogere functies binnen de horeca. Leren hoe je mensen moet managen en leiden, zowel in je professionele als persoonlijke leven, is een andere verworven vaardigheid.

De kosten voor het behalen van een MBA in Hospitality Management zijn afhankelijk van de gekozen instelling. Toekomstige studenten moeten grondig onderzoek doen naar potentiële programma's om de beste fit te identificeren voordat ze een aanvraag indienen.

Met een MBA in Hospitality Management kunnen afgestudeerden verwachten dat ze werken in rollen op zowel strategisch als tactisch niveau in een lokale of internationale setting. Sommige van deze rollen omvatten chef-kok, restaurantmanager, resortmanager, serviceadviseur en zelfs ondernemer. Met een dergelijke competitie voor carrièremogelijkheden in de horecasector, hebben afgestudeerden de kans om op te vallen en hun loopbaan snel op te voeren naar leidende posities.

Verschillende instellingen over de hele wereld bieden MBA aan in Hospitality Management-programma's. Het is aan u om te beslissen of u een fulltime, parttime, online of persoonlijk programma wenst. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.