Keystone logo

5 MBA Opleidingen in Managementstudies Informatiemanagement 2024

Filters

Filters

 • MBA
 • Managementstudies
 • Informatiemanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MBA Opleidingen in Managementstudies Informatiemanagement

  Een Master of Business Administration is de volgende stap in uw opleiding in het bedrijfsleven na het behalen van een bachelordiploma. Het illustreert een volledig begrip van het onderwerp voor toekomstige werkgevers.

  Wat is een MBA in Information Management? Inzicht in het verzamelen, verwerken en distribueren van informatie in de snelgroeiende en veranderende zakelijke wereld van vandaag is van onschatbare waarde. Een MBA in Information Management kan u de vaardigheden bieden die nodig zijn om uit te blinken door voort te bouwen op uw kennis van informatiedatabases, gegevensverwerkingssoftware en -systemen, en analyse en kwantitatieve meetmethoden. U zult waarschijnlijk merken dat het programma u de nodige hulpmiddelen biedt om de kloof tussen gegevens en resultaten te overbruggen door die informatie juist te analyseren en te verwerken.

  De voordelen van een dergelijk programma kunnen veel verder reiken dan uw professionele doelen en helpen u ook persoonlijke groei te bereiken. Je zult niet alleen dingen leren als technologieontwerp en -ontwikkeling, maar je kunt ook vaak vaardigheden opdoen, zoals timemanagement en organisatie.

  De kosten van een programma zoals dit variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie en het formaat van het programma. U kunt specifieke prijzen en kosten rechtstreeks verkrijgen van uw school naar keuze.

  Carrières op het gebied van informatiebeheer omvatten het volledige spectrum. U kunt ervoor kiezen om in een positie te verkeren waarin u gebruikerservaring ontwerpt en ontwikkelt voor een privébedrijf als informatiespecialist. Posities in de overheid zijn ook beschikbaar, met banen zoals dataverzameling specialist en analyse of strategische manager. Je kunt ook een functie als schrijver of redacteur verkrijgen voor een publicatie in de industrie of als docent aan een instelling voor hoger onderwijs. Misschien vindt u ook dat u in staat bent om doorlopende educatie te bieden aan medewerkers die in het veld werkzaam zijn als consultant.

  Scholen in veel delen van de wereld bieden dit soort graden aan, zowel op de campus als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.