Keystone logo

7 MBA Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie in Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Verenigde Staten
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
Vakgebieden
  • Technologiestudies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie

De IT-industrie is het ervaren van een fenomenale groei vandaag met de behoefte van hoog gekwalificeerde en opgeleide professionals gestaag toe. Het nemen van een MBA in IT in USA kan u helpen uitgegroeid tot een gewild door bedrijven wereldwijd IT-specialist.

Een MBA in IT in de VS geeft je uitzonderlijke onderwijs in het land met betrekking tot IT-ontwikkeling. De cursussen die in een MBA in IT in de VS kunnen zijn computer software en hardware evaluatie, programmering, telecommunicatie of algoritmen. Bovendien zal het u trainen in de belangrijkste gebieden van het management en bedrijfskunde, waaronder financiën, economie, marketing, HR, accounting, strategie, project management en leiderschap.Met dit complex onderwijs, zul je in staat zijn om belangrijke leidinggevende functies in de IT-industrie vrijwel overal in de wereld nemen.

Als u deel wilt uitmaken van de steeds groeiende, uitdagende en prestigieuze IT-wereld zijn, neem een MBA in de IT in de VS. Kijk naar de onderstaande opties, contact opnemen met uw favoriete school en beginnen met het maken van uw droom waar vandaag al!