Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Informatietechnologie in Verenigde Staten 2023

6 MBA Opleidingen in Informatietechnologie in Verenigde Staten 2023

overview

De IT-industrie is het ervaren van een fenomenale groei vandaag met de behoefte van hoog gekwalificeerde en opgeleide professionals gestaag toe. Het nemen van een MBA in IT in USA kan u helpen uitgegroeid tot een gewild door bedrijven wereldwijd IT-specialist.

Een MBA in IT in de VS geeft je uitzonderlijke onderwijs in het land met betrekking tot IT-ontwikkeling. De cursussen die in een MBA in IT in de VS kunnen zijn computer software en hardware evaluatie, programmering, telecommunicatie of algoritmen. Bovendien zal het u trainen in de belangrijkste gebieden van het management en bedrijfskunde, waaronder financiën, economie, marketing, HR, accounting, strategie, project management en leiderschap.Met dit complex onderwijs, zul je in staat zijn om belangrijke leidinggevende functies in de IT-industrie vrijwel overal in de wereld nemen.

Als u deel wilt uitmaken van de steeds groeiende, uitdagende en prestigieuze IT-wereld zijn, neem een MBA in de IT in de VS. Kijk naar de onderstaande opties, contact opnemen met uw favoriete school en beginnen met het maken van uw droom waar vandaag al!

read_more

filters

  • MBA
  • Verenigde Staten
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
fields_of_study
  • Technologiestudies (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format