Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Afstand leren Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Informatietechnologie in Verenigde Staten 2023

6 Afstand leren MBA Opleidingen in Informatietechnologie in Verenigde Staten 2023

overview

Informatietechnologie studies zijn gemaakt om studenten met de technologische vaardigheden en kennis te bieden. Zij kunnen onderzoeken hoe de elektronische gegevens wordt gemaakt, verwerkt en opgeslagen, alsmede thema's zoals veiligheid, hardware, software-applicaties en kunstmatige intelligentie.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Een Master of Business Administration (MBA) is een professionele opleiding gegeven aan degenen die business management studeren aan een business school. Verschillende vormen van analyse en strategie zijn bedekt met inbegrip van operaties, marketing, finance en accounting.

Online of afstandsonderwijs verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie- en communicatietechnologieën (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men altijd en overal toegang tot onderwijs met een beschikbare internetverbinding.

read_more

filters

  • MBA
  • Verenigde Staten
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
  • Afstand leren
fields_of_study
  • Technologiestudies (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format