Keystone logo

23 MBA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement Internationaal Bedrijfsmanagement 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Business Studies
  • Bedrijfsmanagement
  • Internationaal Bedrijfsmanagement
Vakgebieden
  • Business Studies (23)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement Internationaal Bedrijfsmanagement

Het volgen van een Master in Business Administration (MBA) -graad is een uitstekende keuze voor mensen die hun carrière willen versnellen naar een leidinggevende functie. Met een MBA in de hand kunnen afgestudeerden bewijzen dat ze de nodige cursussen hebben voltooid om te worden beschouwd als experts in het rijk van het bedrijfsleven en leidinggevende posities verdienen.

Wat is een MBA in International Business Management? Het is een diploma dat afgestudeerden voorbereidt om te slagen in de wereldeconomie. Naarmate meer bedrijven wereldwijd uitbreiden, zijn de meest waardevolle werknemers degenen die weten hoe ze middelen en bedrijfsactiviteiten in verschillende culturen moeten beheren. De MBA in International Business Management combineert een traditioneel MBA-curriculum waarin deelnemers aan het programma next-level training op het gebied van business, management en financiën combineren met de studie van culturen en talen.

Studenten die een MBA in International Business Management volgen, hebben de mogelijkheid om hun vaardigheden op het gebied van management en strategisch denken aan te scherpen terwijl ze leren hoe zaken in verschillende culturen worden gedaan. Ze laten het programma klaar om de uitdagingen aan te pakken waarmee multinationale ondernemingen regelmatig worden geconfronteerd. Dientengevolge kunnen afgestudeerden veel vraag hebben en hogere lonen kunnen opbrengen.

De kosten voor het behalen van een MBA in International Business Management zijn afhankelijk van uw behoeften, uw keuze van het programma en de instelling zelf. Toekomstige studenten moeten alle opties overwegen en grondig onderzoek mogelijke instellingen voordat een definitieve beslissing.

Afgestudeerden met een MBA in International Business Management zijn vaak bereid om te dienen als leiders in verschillende omgevingen. Rollen als management consultants, business development managers, productmanagers en chief financial officers zijn allemaal aan het landen met sporten voor afgestudeerden. Het strategisch management en de cross-culturele leiderschapsvaardigheden die tijdens deze programma's zijn opgedaan, helpen afgestudeerden slagen in welke rol ze ook kiezen.

MBA in International Business Management-programma's worden aangeboden aan universiteiten en hogescholen over de hele wereld. Cursussen zijn beschikbaar voor studenten in de voltijd en deeltijd en er zijn opties voor diegenen die in persoon lessen willen bijwonen versus zij die een virtuele instelling verkiezen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.