Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 119 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Internationale Bedrijfsadministratie 2023

119 MBA Opleidingen in Internationale Bedrijfsadministratie 2023

Overzicht

Een Master of Business Administration is een graduaat behaald door studenten die een beheersing van bedrijfsstudies hebben getoond. Dit type graad is een van de meest populaire en opvallende over de hele wereld. Dit geavanceerde academische programma duurt vaak twee of drie jaar om te voltooien.

Wat is een MBA in International Business Administration? De studie van het bedrijfsleven en de manier waarop bedrijven over de hele wereld kunnen opereren, maakt dit onderwerp uniek voor andere MBA-programma's. Dit veld verkent vaak zaken en financiën met een nadruk op wereldwijde relaties op een intenser niveau dan een bachelordiploma. Cursussen in dit type programma kunnen zijn human resource management, beleidsvorming, operations management, ethiek, marketing en organisatie.

Studenten die op dit academische niveau studeren, kunnen een veelheid aan gunstige eigenschappen verkrijgen die kunnen worden gebruikt in persoonlijke en professionele omgevingen, waaronder sterke onderhandelings- en communicatievaardigheden. Deze studenten evalueren vaak gegevens en bedrijfsbeleid, wat hen kan helpen om ook indrukwekkende analytische vaardigheden aan te scherpen.

De kosten van het behalen van een MBA zijn vaak afhankelijk van een groot aantal factoren. Programma's met meer verplichte vakken kosten meestal meer dan kortere programma's, hoewel het type universiteit of locatie van de school het totale lesgeld kan verhogen of verlagen. Toekomstige studenten moeten de kosten van verschillende programma's onderzoeken en vergelijken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Carrières in de internationale zakelijke administratie zijn talrijk en kunnen zich uitstrekken over verschillende industrieën. Afgestudeerden met een MBA zijn vaak gemakkelijker ingehuurd in leidinggevende posities dan anderen met alleen een undergraduate-diploma. Veel afgestudeerden zijn gaan werken als economen, financiële analisten, marketing managers, human resource managers, handel specialisten, effectenmakelaars en public relations-specialisten.

Als u studiemogelijkheden overweegt om een ​​diploma in internationaal zakendoen te behalen, onderzoek dan de vele mogelijkheden over de hele wereld. Veel scholen bieden studie-in het buitenland programma's of hebben online cursussen, zodat u kunt studeren vanuit huis. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Business Studies
  • Business Administration
  • Internationale Bedrijfsadministratie
Vakgebieden
  • Business Studies (119)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat