Keystone logo

19 MBA Opleidingen in International Business in Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Verenigde Staten
  • Business Studies
  • International Business
Vakgebieden
  • Business Studies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in International Business

Het volume van de internationale handel en het bedrijfsleven is enorm toegenomen, samen met de beweging van ideeën en geld die sneller en sneller dankzij de globalisering reizen. De VS speelt een belangrijke rol in deze snel groeiende zakenwereld. Het nemen van een MBA in International Business in de VS zal dus toelaten om de beste te leren van de beste, terwijl het geven u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de uitdagende mondiale wereld van vandaag.

Een MBA in International Business in de VS richt zich op de essentiële business basics samen met internationale bestuurlijke vraagstukken. Leerlingen eerst stevige achtergrond in business strategie, economie, financiën, organisatie-analyse, het beheer of marketing.Zij krijgen dan de kans om hun interesse te richten op hun favoriete gebieden zoals buitenlandse investeringen, internationale handel of de gevolgen van de globalisering. Een MBA in International Business in de Verenigde Staten is een prestigieus diploma dat wereldwijd wordt erkend en gewild door gerenommeerde internationale bedrijven.

Als u wilt uw carrière te stimuleren terwijl het hebben van een wereld van mogelijkheden open voor u, van toepassing voor een MBA in International Business in de VS. Kijk naar de onderstaande opties en vind de degene die je het beste bevalt!