Keystone logo

5 MBA Opleidingen in Business Studies Internationale handel 2024

Filters

Filters

 • MBA
 • Business Studies
 • Internationale handel
Vakgebieden
 • Business Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MBA Opleidingen in Business Studies Internationale handel

  In de afgelopen decennia heeft gemakkelijke toegang tot buitenlandse markten snel veranderde de manier waarop zaken worden gedaan. In de moderne geglobaliseerde economie, bedrijven nodig hebben om zo veel buitenlandse input te integreren in hun strategieën, leveringen en productieprocessen als ze kunnen. Dat is de reden waarom een ​​MBA in de internationale handel is zo een waardevolle aanwinst.

  &nbsp

  Wat is een MBA in de internationale handel? Het is een geavanceerde business graad die studenten voorbereidt op de activiteiten van bedrijven die gevestigd zijn in verschillende landen en geografische regio's te integreren. Studenten krijgen de standaard training geassocieerd met een Master of Business Administration, maar gespecialiseerd in onderwerpen met betrekking tot inkoop, logistiek, internationale reclame, globalisering en duurzaamheid. Ze leren ook strategieën voor het verbeteren van de winstgevendheid door gebruik te maken van outsourcing, het importeren en exporteren van materialen afgewerkte producten.

  &nbsp

  Na het voltooien van een MBA in de internationale handel, hebben afgestudeerden sterk ontwikkelde communicatieve en leidinggevende capaciteiten. Zij kunnen onderzoek verrichten en informatie van cruciaal belang voor het ontwikkelen van strategische plannen voor de verbetering van de resultaten te analyseren. Zij hebben de kennis van internationale handelsovereenkomsten, logistiek en culturen om efficiënt te bewegen goederen over de landsgrenzen heen.

  &nbsp

  De kosten van deze programma's kunnen variëren. Het is aan potentiële aanvragers aan onderzoek instellingen ze geïnteresseerd zijn in. Fee en collegegeld tarieven kunt u vinden door contact met de toelatingscommissie afdeling van hogescholen en universiteiten in aanmerking.

  &nbsp

  Afgestudeerden zijn klaar om leidinggevende functies in grote bedrijven zich te nemen en vaak werk vinden voor de logistiek, export of reizen bedrijven. Productiebedrijven moeten ook gekwalificeerd personeel om inkoop en supply management overzien.Bedrijven die grote delen van hun processen uit te besteden aan buitenlandse leveranciers vaak gebruik van deze afgestudeerden om kritische internationale contracten te beheren. Sommige liever onafhankelijk blijven en beginnen een loopbaan als zelfstandige consultants of analisten. Anderen kunnen het werk in de journalistiek, academici of internationale regelgevende instanties te vinden.

  &nbsp

  De juiste keuze van een educatief pad te maken, is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Studenten kunnen profiteren van de traditionele stijl leeromgevingen of programma's die worden aangeboden via online universiteiten. Veel planning en transport problemen kunnen worden verholpen met het leren op afstand programma's aangeboden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.