Keystone logo

6 MBA Opleidingen in Israël voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (5)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

MBA Opleidingen in Israël

Een MBA in Israël kan een werkelijk unieke ervaring zijn, zowel persoonlijk als professioneel. Studenten van over de hele wereld kiezen Israël als de locatie voor graduate onderwijs in het bedrijfsleven voor vele redenen, waaronder de religieuze, politieke, sociale, culturele en historische betekenis voor zoveel mensen. Daarnaast zijn er vele culturele centra, evenals muziek, kunst en andere manieren voor studenten om te verkennen en te ontspannen in Israël. Afgezien van de spanning en conflict ligt een prachtig land met een uitstekende academische instellingen en een omgeving die persoonlijke groei en professionele ontwikkeling kunnen bevorderen.

Studenten die hun MBA in Israël zullen ervaren een curriculum dat zich richt op kritische en strategisch denken waardoor studenten te analyseren en effectief oplossen van problemen.MBA in Israël studenten hebben de mogelijkheid zich te specialiseren in een bepaald gebied van de loopbaan van belang zijn, zoals financiën, informatie-systemen, onderzoek en ontwikkeling, management, marketing of human resources. MBA in Israël programma's hebben uitstekende faciliteiten met innovatieve methodieken vergemakkelijkt door deskundige faculteit.

Voor meer informatie over een MBA in Israël, een kijkje hieronder te nemen door je opties en kunt u het programma voor u te vinden!