Keystone logo

Filters

 • MBA
 • Managementstudies
 • Kwaliteitsmanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  3 MBA Opleidingen in Kwaliteitsmanagement 2024

   MBA Opleidingen in Kwaliteitsmanagement

   Een Master of Business Administration wordt toegekend aan studenten die een studie aan een business school hebben voltooid. Het programma wordt meestal voltooid in de loop van een tot twee jaar. Individuen die dit diploma volgen, studeren vaak boekhouding, financiën, marketing, strategie en operaties. Afgestudeerden komen vaak in aanmerking voor een hoogbetaalde carrière.

   Wat is een MBA in Quality Management? Deze geavanceerde opleiding helpt studenten over het algemeen om te voldoen aan de eisen van leidinggevende functies binnen verschillende bedrijven en bedrijfstakken. Deelnemers verkennen vaak bedrijfsconcepten die verband houden met partnerschap, leiderschap, productie-efficiëntie en marktconcurrentie. De cursussen kunnen studenten helpen manieren te ontwikkelen om de bedrijfskosten te verlagen en tegelijkertijd de verwachtingen van belanghebbenden en klanten overtreffen. De soorten cursussen die kunnen worden aangeboden omvatten beheer van de kwaliteit van de dienstverlening, kwaliteitsborging en audit, en leiderschap voor management en business.

   Studenten die werken in de richting van een Master of Business Administration in Quality Management, ontwikkelen vaak solide probleemoplossende en analytische vaardigheden, wat werkgevers de kwaliteiten van werkgevers wensen. Bovendien kunnen de leiderschapskwaliteiten individuen helpen hun leven te leiden.

   De kosten van een MBA in Quality Management variëren. Scholen brengen verschillende kosten en collegegeld in rekening voor de opleiding. Het is het beste dat studenten de instellingen vergelijken om er een te vinden die past bij hun academische en carrièredoelen.

   Personen met een MBA in kwaliteitsmanagement hebben vaak kansen op werk in meerdere industriesectoren. De graad kan studenten helpen werk te vinden in dit competitieve veld. Veel van deze professionals werken meestal in de grafische, elektronische, computer-, transport- en ruimtevaartindustrie. Carrièrevoortgang op dit gebied kan leiden tot het verkrijgen van functies zoals directeur supply chain, kwaliteitshoofd of directeur operations.

   Het internet geeft studenten over de hele wereld toegang tot MBA in Quality Management-programma's. Online lessen volgen is een handige manier om dit diploma te behalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.