Keystone logo

3 MBA Opleidingen in Litouwen voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (3)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

MBA Opleidingen in Litouwen

Litouwen is een provincie met een lange en rijke geschiedenis en heeft de afgelopen jaren, ervaren welvaart en groei. Litouwen heeft een goed ontwikkeld academische systeem met verschillende universiteiten en onderzoeksinstellingen. De kwaliteit van het onderwijs is hoog en wordt mogelijk gemaakt door top-notch faculteit die worden beschouwd als experts in hun vakgebied. De kosten van levensonderhoud en collegegeld laag in vergelijking met andere Europese landen.

Curriculum voor een MBA in Litouwen zal cursussen die een solide basis in business principles bouwt. Studenten die een MBA in Litouwen zullen hun kritisch denken vaardigheden, zodat ze kunnen begrijpen situaties om strategische beslissingen te nemen. MBA in Litouwen studenten bouwen hun vaardigheden in het onderzoek en analyses, terwijl het nemen van een internationaal perspectief om zaken in een mondiale economie.

Voor meer informatie over een MBA in Litouwen, bladert u door de onderstaande opties en vind het programma voor u klaar!