Keystone logo

8 MBA Opleidingen in Luchtvaart Luchtvaartmanagement 2024

Filters

Filters

 • MBA
 • Luchtvaart
 • Luchtvaartmanagement
Vakgebieden
 • Luchtvaart (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MBA Opleidingen in Luchtvaart Luchtvaartmanagement

  Studeren om een ​​Master of Business Administration te voltooien, brengt het denken vanuit een wetenschappelijke benadering ertoe om zich te concentreren op zakelijke en managementdilemma's. Of studenten zich nu specialiseren in financiën, statistiek of economie, een MBA laat zien dat ze professionele referenties hebben die een troef kunnen zijn op de werkplek.

  Wat is een MBA in Aviation Management? Dit programma is bedoeld om de schat aan bedrijfs- en managementkennis van een MBA te benutten en toe te passen om het vakgebied van de luchtvaart te verrijken. Vanwege het gespecialiseerde karakter van het diploma, kunnen studenten die afstuderen met een MBA in Aviation Management een concurrentievoordeel hebben voor andere MBA-studenten. Over het algemeen wordt verwacht dat studenten dit programma met voorkennis van marketing, economie, management en financiën aangaan om hun tijd te besteden aan het leren toepassen van die vaardigheden op het unieke gebied van de luchtvaart.

  De betere besluitvorming, training in luchtvaartvoorspelling en financiële planning die via deze opleiding kan worden geleerd, kan de toekomst van studenten helpen. Studenten kunnen effectief plannen en dure fouten vermijden, zelfs in hun persoonlijke leven.

  Hoewel een MBA slechts enkele jaren in beslag kan nemen, kunnen veel studenten zich zorgen maken over de kosten. Afhankelijk van de locatie en het programma dat een student selecteert, variëren de kosten voor het behalen van een MBA. Individuele scholen kunnen studenten meer informatie geven over deze details.

  Veel studenten die afstuderen met een MBA in Aviation Management zullen natuurlijk naar carrières op het gebied van luchtvaart kijken. Dit kan te maken hebben met het werken voor een luchtvaartmaatschappij als luchtverkeersleider, luchthaven- of luchtvaartmaatschappijbeheerder, veiligheidsbeheerder van de luchthaven of vracht- en vrachtbeheerder, allemaal posities met een grote verantwoordelijkheid in een mogelijk uitdagende omgeving. Studenten kunnen hun kennis van zaken ook gebruiken in functies als bedrijfsmanagers, accountants, marketeers of financiële managers.

  Bij het zoeken naar een MBA-programma kun je verschillende opties vinden over de hele wereld, evenals online cursussen waarmee je je opleiding kunt voortzetten met behoud van je huidige levensstijl. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.