Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Marketingstudies in Tiffin, Verenigde Staten 2023

MBA Opleidingen in Marketingstudies in Tiffin, Verenigde Staten 2023

Overzicht

Marketing verbindt onderzoek, merk reclame, productontwikkeling, PR en gerichte strategieën allemaal tegelijk, waardoor het een belangrijk gebied voor veel bedrijven wereldwijd. Het nemen van een MBA in Marketing in de VS zal u de vaardigheden te geven en de knowhow die nodig is om leidinggevende functies in marketing nemen over een breed scala van industrieën.

Studenten van de MBA in Marketing-programma in de VS zal eerst een gedegen achtergrond in onderzoek, marketing strategie en het gedrag van consumenten. De belangrijkste focus echter op het begrijpen van marketing in de mondiale wereld van vandaag. MBA in Marketing in de VS zal dus leren je alles over internationale marketing, de besluitvormingsprocessen die verder gaan met de marketing van producten in het buitenland en de politieke, economische en culturele aspecten die de internationale marketing proces beïnvloeden.Dit alles op het terrein van een aantal van de beste universiteiten ter wereld.

Als u wilt een prestigieuze diploma dat een wereld van mogelijkheden opent voor u, van toepassing voor een MBA in Marketing in de VS te krijgen. Kijk naar de onderstaande opties om de beste te vinden!

Meer informatie
Vakgebieden
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw Business Studies Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat