Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Afstand leren Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Marketing in Manama, Bahrein 2023

1 Afstand leren MBA Opleidingen in Marketing in Manama, Bahrein 2023

overview

Manama is een belangrijk financieel centrum in Bahrein. Belangrijker nog, deze stad is de thuisbasis van een groot aantal colleges, scholen en universiteiten, zoals Bahrein Instituut voor Bank-en Financiewezen, Delmon University, Applied Science University en nog veel meer.

Marketing programma's kunnen studenten met specifieke vaardigheden en kennis in verband met de identificatie van doelgroepen te bieden, het creëren van prijsstrategieën, de ontwikkeling van diensten en producten en de uitvoering van reclame-methoden om de juiste consumenten te bereiken.

Bahrein heeft kunnen hetzelfde onderwijssysteem, zoals de Europese nemen om de kwaliteit van het hoger onderwijs onder de studenten in dit land te verbeteren. Ze hebben ook onderwijs uitwisselingsprogramma's met andere studenten in de wereld. Dit heeft het mogelijk gemaakt met hun universitaire instellingen om internationaal aanvaarde onderwijs te bieden.

Een Master of Business Administration (MBA) is een professionele opleiding gegeven aan degenen die business management studeren aan een business school. Verschillende vormen van analyse en strategie zijn bedekt met inbegrip van operaties, marketing, finance en accounting.

Online of afstandsonderwijs verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie- en communicatietechnologieën (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men altijd en overal toegang tot onderwijs met een beschikbare internetverbinding.

read_more

filters

  • MBA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Afstand leren
fields_of_study
  • Marketingstudies (1)
    • back_to_main_category
    locations
    find_more_locations
    degree_type
    duration
    study_pace
    teaching_languages
    teaching_languages
    study_format

    related_fields_of_study