Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Marketing in Praag, Tsjechië 2023

2 MBA Opleidingen in Marketing in Praag, Tsjechië 2023

overview

Dit is de grootste stad in de Tsjechische Republiek, en het 's een van de belangrijkste onderzoeks-en onderwijscentra. De instellingen veel onderwijs hier gevestigd verzekert studenten zowel lokale als internationale hebben een ruime keuze aan programma's om in te gaan tijdens hun verblijf. Onderwijs is van invloed deze stad zeer positief in termen van sociaal-economische groei.

Marketing programma's kunnen studenten met specifieke vaardigheden en kennis in verband met de identificatie van doelgroepen te bieden, het creëren van prijsstrategieën, de ontwikkeling van diensten en producten en de uitvoering van reclame-methoden om de juiste consumenten te bereiken.

Tsjechië heeft een gevestigde en op onderzoek gebaseerde universitair onderwijs. Dit heeft leren ini Praag een van de gerespecteerde curriculum 's in Europa sinds het cultiveert de geest van creativiteit en innovatie onder studenten.

Een Master of Business Administration (MBA) is een professionele opleiding gegeven aan degenen die business management studeren aan een business school. Verschillende vormen van analyse en strategie zijn bedekt met inbegrip van operaties, marketing, finance en accounting.

read_more

filters

  • MBA
  • Marketingstudies
  • Marketing
fields_of_study
  • Marketingstudies (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format