Keystone logo

2 MBA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Mediamanagement 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Mediamanagement
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Mediamanagement

Een Master of Business Administration-graad is de volgende stap in uw bedrijfseducatie. Het kan worden afgerond na het behalen van een bachelordiploma in het door u gekozen aandachtsgebied. Een MBA kan potentiële werkgevers verzekeren dat u een volledig begrip van het onderwerp hebt bereikt.

Wat is een MBA in Media Management? De wereld draait op verschillende manieren om media. Cursussen voor deze graad kunnen je begrip vergroten hoe je je doelgroep kunt bereiken, samen met het instrueren hoe je de mensen en processen waarmee je werkt, kunt beheren om die doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Er zijn veel factoren die kunnen worden behandeld in media managementstudies, waaronder ethiek, marketing, rechten, sociale wetenschappen en meer.

Een MBA in Media Management brengt vele voordelen met zich mee, waarvan sommige specifiek zijn voor de branche en sommige op elk gebied van uw leven. U leert waarschijnlijk de beste manier om verschillende media-indelingen te gebruiken om specifieke demografische, time-management en sociale vaardigheden te bereiken.

De kosten van een programma zoals dit zullen variëren afhankelijk van de instelling en het gebied waarin het zich bevindt. Sommige programma's kosten meer dan andere. Je kunt meer te weten komen over de kosten van het programma dat je het meest wilt volgen door rechtstreeks contact op te nemen met je school.

Carrières in mediamanagement omvatten de volledige lengte van de branche en reiken zelfs naar buiten. U kunt ervoor kiezen om te werken als een directeur van operaties in een media-outlet of als een manager van human resources of personeel. Je zou ervoor kunnen kiezen om in het gebied van onderwijs te gaan studeren als universitair hoofddocent mediabeheer. Je kunt ook in de media zelf werken als schrijver of editor.

Scholen over de hele wereld bieden programma's zoals deze, zowel online als in een klaslokaal. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.