Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Masters in Bedrijfskunde  (MBA) Opleidingen in Merkmanagement 2023

3 MBA Opleidingen in Merkmanagement 2023

overview

Een Master of Business Administration, of kortweg MBA, is een diploma dat wordt toegekend aan personen die het hoger onderwijs hebben afgerond met een focus op bedrijfskunde of management. Typisch, studenten streven naar een dergelijke graad om hun carrièreperspectieven te bevorderen.

Wat is een MBA in Brand Management? Een graad in merkbeheer is voor personen die waarde hechten aan authenticiteit, creativiteit en vakmanschap en die de naam van merken willen promoten die deze dingen ook op prijs stellen. Dit programma is ontworpen om studenten uit te rusten met sterke managementcapaciteiten en een goed begrip van de mode-industrie (met name als het gaat om luxe merken), de markt als geheel en de consumenten die merken van hoge kwaliteit kopen. Veel cursussen leggen de nadruk op gegevensverzameling en -beheer en leren studenten deze vaardigheden te gebruiken om complexe besluitvorming te ondersteunen.

Afgestudeerden van dit programma hebben meestal een scherp analytisch vermogen, evenals een oog voor opkomende trends, een waardering voor innovatie en het vermogen om creatieve oplossingen te bouwen. Elk van deze eigenschappen kan individuen goed bedienen op welk gebied ze ook terechtkomen.

De kosten van een MBA in Brand Management variëren en worden beïnvloed door een aantal factoren, waarvan de twee grootste de locatie van de school en de duur van het programma zijn. Studenten moeten scholen in de buurt van hen onderzoeken voordat ze zich aanmelden.

Carrières in de mode evolueren altijd en er is geen tekort aan mogelijkheden voor individuen die over de drive, vaardigheden en, uiteraard, de opleiding beschikken. Individuen die een diploma in merkbeheer bezitten, kunnen later visuele merchandisers, retailkopers, modejournalisten, persoonlijke stylisten, ondernemers, modeontwerpers, modemarkters of consultants worden. Ze kunnen zelfs een loopbaan volgen op het gebied van human resources, eventmanagement of andere bedrijfsgerelateerde gebieden.

Veel academische instellingen bieden graden op het gebied van mode, maar waar een student uiteindelijk terecht komt, hangt uiteindelijk af van zijn of haar locatie, budget en schema. Online cursussen bieden ultieme flexibiliteit, wat ideaal is voor studenten met veel op hun bord. Om meer te weten te komen over het programma dat bij u in de buurt is, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

read_more

filters

 • MBA
 • Managementstudies
 • Merkmanagement
fields_of_study
 • Managementstudies (3)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format