Keystone logo

9 MBA Opleidingen in Oman voor 2024

Filters

Filters

 • MBA
Vakgebieden
  Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
 • Business Studies (4)
 • Duurzaamheidsstudies (0)
 • Economische studies (1)
 • Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular study format

  MBA Opleidingen in Oman

  In de afgelopen decennia, heeft Oman ervaren een groot deel van de economische en sociale ontwikkeling. De dramatische landschappen en Arabische cultuur trekken mensen uit de hele wereld om dit prachtige land te verkennen. Veel internationale studenten hebben ook de keuze gemaakt om een ​​MBA te krijgen in Oman. De kwaliteit van het onderwijs is hoog en docenten zijn zeer ervaren docenten en professionals die worden beschouwd als experts in hun vakgebied.

  Door middel van cursussen die zich richten op onderwerpen als management, leiderschap, marketing, financiën, internationaal ondernemen en ethiek, MBA in Oman studenten de universele onderwijs nodig is om te leiden en te beheren in een voortdurend veranderende wereldwijde markt te krijgen. MBA in Oman programma's leren studenten om strategisch te denken om de echte wereld op te lossen. Studenten tuiten een MBA in Oman bouwt de vaardigheden en kennis die nodig is voor een professionele carrière in de regio, maar ook wereldwijd.

  U kunt meer te weten over de mogelijkheden voor een MBA in Oman door te bladeren door de opties hieronder. Misschien vindt u het programma dat u op zoek was!