Keystone logo

9 MBA Opleidingen in Business Studies Ondernemerschap Ondernemerschapsmanagement 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Business Studies
  • Ondernemerschap
  • Ondernemerschapsmanagement
Vakgebieden
  • Business Studies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Business Studies Ondernemerschap Ondernemerschapsmanagement

Als u uw carrière in het bedrijfsleven wilt versnellen, dan is een Master in Business Administration (MBA) wellicht het perfecte diploma voor u. De vaardigheden en ervaringen die zijn opgedaan door cursussen en casestudies kunnen u voorbereiden op het slagen in verschillende zakelijke omgevingen.

Wat is een MBA in ondernemerschapsmanagement? Het is een graduaatprogramma dat ondernemerschapsgerichte cursussen toevoegt aan een traditioneel MBA-curriculum. De cursus helpt studenten om nieuwe marktkansen te identificeren, een product of idee te ontwikkelen, een businessplan te maken en de opbrengst nauwkeurig te voorspellen. Degenen die afstuderen van dergelijke programma's hebben vaak de tools die nodig zijn om te gedijen als onafhankelijke ondernemers (solopreneurs), partnerschapsondernemers en in bedrijfsomgevingen waar een ondernemersmentaliteit vereist is voor succes.

Studenten die een MBA-opleiding in het ondernemerschapsmanagement volgen, krijgen de kans om hun zakelijke vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd creatief te groeien als ondernemers. Het resultaat is dat ze niet alleen in staat zijn om te innoveren, maar ook succesvol nieuwe ondernemingen kunnen leiden, of ze nu zelfstandig werken of een strategische opdracht uitvoeren als onderdeel van een Fortune 500-bedrijf.

De kosten voor het behalen van een MBA in Entrepreneurship Management zijn afhankelijk van het programma. Toekomstige studenten moeten de scholen en programma's die hen interesseren grondig onderzoeken om ervoor te zorgen dat ze de kosten kunnen betalen.

Geleerden die afstuderen met een MBA in ondernemerschapsmanagement kunnen naast hun bedrijfseigendom in verschillende rollen werken. De vaardigheden die worden opgedaan met deze programma's kunnen worden gebruikt in functies zoals manager bedrijfsontwikkeling, senior productmanager of marketingdirecteur. Nu deze posities steeds concurrerender worden, worden mensen die door hun creatief denken kunnen worden geleid tot nieuwe inkomstenkansen vaak hoog in het vaandel.

MBA in programma's voor ondernemerschap zijn verkrijgbaar bij hogescholen, universiteiten en andere instellingen over de hele wereld. Of het nu persoonlijk of virtueel is, er zijn programma's beschikbaar om aan verschillende planningsbehoeften te voldoen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.