Keystone logo

2 MBA Opleidingen in Peru voor 2024

Filters

Filters

 • MBA
Vakgebieden
  Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
 • Business Studies (2)
 • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular study format

  MBA Opleidingen in Peru

  Peru trekt mensen van over de hele wereld, waaronder professionals, toeristen, onderzoekers en studenten. De rijke geschiedenis, archeologische sites, stranden, regenwoud, en de bergen hebben gemaakt in Peru een topbestemming, en biedt iets voor elke student. Naast de avonturen een student kan hebben terwijl het verkrijgen van een MBA in Peru, zijn er uitstekende academische instellingen die een top-notch zakelijke onderwijs.

  Studenten die een MBA in Peru te nemen een Latijns-Amerikaanse en internationale perspectief, de voorbereiding van hen voor een loopbaan in de regio als wereldwijd. MBA in Peru programma's benadrukken het belang van de onderling verbonden wereldeconomie, en bieden studenten met een goed afgeronde opleiding dat de opleidingen in marketing, management, operations, financiën en leiderschap omvat. MBA in Peru programma's kunnen studenten de flexibiliteit van de full-time, part-time en online programma's om hun planning behoeften te voldoen.

  Om meer te weten over een MBA in Peru, een kijkje hieronder te maken door de opties en zie wat de mogelijkheden zijn voor u klaar!