Keystone logo

6 MBA Opleidingen in Polen voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (4)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Polen

Polen wordt een steeds aantrekkelijker bestemming voor internationale studenten. Het is het kruispunt tussen Oost-en West-Europa en heeft een rijke en bewogen geschiedenis. Studenten die een MBA-Polen mate kunnen genieten van architectuur en stedelijke cultuur in enkele van de oudste steden in Europa

Een MBA Polen programma is voor iedereen die wil een concurrentievoordeel toe te voegen aan zijn of haar cv door het opdoen van ervaring in leiderschap, business management, en de onderhandelingen. De programma's bieden wetenschappelijke benaderingen van zaken met cursussen gericht op een aantal kerngebieden van business principles. Na het afstuderen, de houders van een MBA-diploma Polen zijn bedreven in de internationale relaties in de hedendaagse 's geglobaliseerde economie. Cursussen zullen ook verbeteren de studenten 'strategische onderhandelings-en analytische vaardigheden. MBA Polen programma's bieden een aantal interessante specialisaties zoals sport, gezondheidszorg, project management of executive MBA programma's voor managers.

Lees meer over MBA-Polen programma's door te bladeren door de opties hieronder. Misschien vindt u het programma voor jou!