Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 7 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Politicologie 2024

7 MBA Opleidingen in Politicologie 2024

Overzicht

Een Master of Business Administration (MBA) is een soort van postdoctorale graad die het onderwerp van het bedrijfsleven verkent. Geavanceerder dan een niet-gegradueerdengraad, vereist deze graad vaak twee of drie jaar van intensieve studie. Veel studenten volgen dit type diploma om zich voor te bereiden op een leidende positie in een zakelijke carrière.

Wat is een MBA in de politieke wetenschappen? Dit vakgebied bestudeert de complexe operaties van overheden, economieën, maatschappelijke trends en instellingen die onze wereld veranderen en beïnvloeden. Veel programma's in de politieke wetenschappen bestuderen gezondheidszorg, huisvesting, onderwijs, werkgelegenheid en ethiek van de wereld met behulp van de politieke theorie, vergelijkende politiek en andere instrumenten. Een masterprogramma omvat vaak cursussen over de bovengenoemde onderwerpen om de functie van politieke instellingen en hoe ze de samenleving beïnvloeden verder te begrijpen.

De studie van politieke wetenschappen kan een verscheidenheid aan belangrijke onderwerpen omvatten, maar het kan studenten ook voorzien van kennis van veel nuttige vaardigheden. Studenten op dit gebied ontwikkelen vaak kritisch denkende vaardigheden bij het analyseren van onderzoeksgegevens. Deze studenten hebben ook de neiging om sterk leiderschap en planningsmogelijkheden te tonen, die nuttig zijn in zowel het persoonlijke als professionele leven.

Veel afgestudeerde programma's vereisen twee of drie jaar cursussen. De kosten van deze programma's kunnen variëren afhankelijk van het aantal cursussen dat vereist is om de opleiding te voltooien. Voordat een student een programma kiest, is het belangrijk om de specifieke collegegeldkosten van verschillende scholen te kennen door de website van de school te bezoeken of contact op te nemen met de toelatingsafdeling.

Na het behalen van een MBA in Politicologie, kunnen studenten een aanvraag indienen voor meer geavanceerde, duurdere banen. Er zijn typisch veel functies beschikbaar op dit gebied die zich uitstrekken over verschillende sectoren, waaronder het bedrijfsleven, journalistiek, recht en onderwijs. Professionals met deze graad hebben posities verworven als beleidsanalisten, advocaten, marketingonderzoekers, public relations-specialisten en zelfs sociale-mediamanagers.

Geleerden kunnen politieke wetenschappen studeren aan een van de vele hogescholen of universiteiten over de hele wereld. Veel van deze instellingen bieden opties voor afstandsonderwijs, deeltijdcursussen of studeren in het buitenland. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat