Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 12 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Saoedi-Arabië 2023

12 MBA Opleidingen in Saoedi-Arabië 2023

Overzicht

Saoedi-Arabië heeft ervaren recente groei in de technologie en het hoger onderwijs, wordt gevraagd veel studenten aan een MBA in Saoedi-Arabië te kiezen. Studenten ervaren een rijke, traditionele en conservatieve Arabische cultuur en kunnen genieten van het nemen van in de lokale bezienswaardigheden. Een MBA in Saoedi-Arabië kan openen vele carrièremogelijkheden in de regio en in het buitenland.

Met een MBA in Saoedi-Arabië, zullen de studenten ervaring op goed onderwijs en faciliteiten, maar ook gerenommeerde en hooggekwalificeerde docenten die worden beschouwd als experts in hun vakgebied. MBA in Saoedi-Arabië programma's richten zich vaak op de regio, alsmede het nemen van een mondiaal perspectief. Studenten zullen ervaring cursussen in alle aspecten van de bedrijfsvoering, zoals de boekhouding, financiën, human resources, marketing, operations, en beheer, afgestudeerd aan het programma als goed afgerond professionele mensen uit het bedrijfsleven.

Voor meer informatie over een MBA in Saoedi-Arabië, bladert u door de onderstaande programma's. U mag vinden wat u zoekt!

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Saoedi-Arabië
Vakgebieden
  • Administratieve studies
  • Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat