Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 19 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Singapore 2023

19 MBA Opleidingen in Singapore 2023

Overzicht

Singapore is uitgegroeid tot een toplocatie voor internationale studenten. Singapore is trots op het leveren van hoge kwaliteit van het onderwijs in een multiculturele, levendige stad levensstijl. Singapore is een financiële en economische centrum, waardoor het aantrekkelijk is voor zowel professionals als studenten op zoek naar een MBA Singapore.

Studenten die een MBA in Singapore krijgt een solide basis in het bedrijfsleven en kunnen ook kiezen tussen gespecialiseerde gebieden, zoals marketing, informatietechnologie, financiën, psychologie en gastvrijheid. Studenten van MBA-Singapore-programma's zal een mondiaal perspectief, met een focus op Azië. Over het algemeen, MBA Singapore programma's bestaan ​​uit uitdagende cursussen, groepswerk, projecten, onderzoeken en programma-activiteiten. Sommige programma's voor een MBA in Singapore ook mogelijk de optie om het buitenland te studeren.

Als u op zoek bent naar een top-notch MBA-programma in een spannend land, overweeg dan een MBA Singapore. Neem een ​​kijkje op de onderstaande opties en neem de volgende stap!

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Singapore
Vakgebieden
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies
  • Economische studies
  • Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat