Keystone logo

18 MBA Opleidingen in Singapore voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Singapore
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (11)
  • Duurzaamheidsstudies (0)
  • Economische studies (2)
  • Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Singapore

Singapore is uitgegroeid tot een toplocatie voor internationale studenten. Singapore is trots op het leveren van hoge kwaliteit van het onderwijs in een multiculturele, levendige stad levensstijl. Singapore is een financiële en economische centrum, waardoor het aantrekkelijk is voor zowel professionals als studenten op zoek naar een MBA Singapore.

Studenten die een MBA in Singapore krijgt een solide basis in het bedrijfsleven en kunnen ook kiezen tussen gespecialiseerde gebieden, zoals marketing, informatietechnologie, financiën, psychologie en gastvrijheid. Studenten van MBA-Singapore-programma's zal een mondiaal perspectief, met een focus op Azië. Over het algemeen, MBA Singapore programma's bestaan ​​uit uitdagende cursussen, groepswerk, projecten, onderzoeken en programma-activiteiten. Sommige programma's voor een MBA in Singapore ook mogelijk de optie om het buitenland te studeren.

Als u op zoek bent naar een top-notch MBA-programma in een spannend land, overweeg dan een MBA Singapore. Neem een ​​kijkje op de onderstaande opties en neem de volgende stap!