Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 9 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Technische Bedrijfskunde 2024

9 MBA Opleidingen in Technische Bedrijfskunde 2024

Overzicht

Terwijl sommige mensen zou kunnen worden gebruikt om het doen van een groot werk voor een ingenieursbureau, moeten managers de mogelijkheid om een ​​goede baan te beïnvloeden. Het verdienen van een Master of Business Administration in Engineering Management kan u de tools die u nodig hebt om te slagen in het leiden van de anderen in uw engineeringafdeling.

Wat is een MBA in Engineering Management? Deze graad streeft naar afgestudeerden voor te bereiden voor het senior management posities bij de fabricage of machinebouw. Waarbij de focus op kernbegrippen met betrekking tot business en management, studenten bestuderen ook de productie strategieën, supply chain management en technologie. Programma's kan duren van een tot twee jaar, en vele vereisen een project worden afgerond voor het afstuderen.

Verdien je master of Business Administration in engineering management is een geweldige manier om jezelf voort te bewegen in een hogere betalende carrière. Veel cursussen kunnen online worden ingevuld, die maakt ook dergelijke programma's aantrekkelijk voor mid-career studenten.

Hoeveel uw MBA eindigt kost je hangt grotendeels af van waar je naar school en hoe lang het programma duurt. De kosten van het volgen van cursussen online kan afwijken van het bijwonen van de klas op de campus. Om volledig te begrijpen van de betrokken kosten, is het belangrijk om zorgvuldig onderzoek van de programma's die u overweegt.

Het verdienen van een MBA in Engineering Management is een goed idee voor degenen die net beginnen in het bedrijfsleven of voor degenen die al in hun carrière gevestigd. De meeste afgestudeerden van een dergelijk programma uiteindelijk op te werken als managers voor ingenieursbureaus, die ze verdienen na hun studie en veel werkervaring. Het onderwijs opgedaan met het verdienen van een dergelijke mate laat afgestudeerden om te passen in een willekeurig aantal senior level posities in alle soorten bedrijven.

In veel gevallen, van toepassing op deze een MBA-programma, aspirant-studenten hoeven alleen maar om online te solliciteren. Het kan nodig zijn een bachelor's degree te hebben behaald of relevante werkervaring te worden aanvaard om een ​​aantal programma's.Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Technische studies
  • Techniek
  • Technische Bedrijfskunde
Vakgebieden
  • Technische studies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat