Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Technologie-innovatie 2023

2 MBA Opleidingen in Technologie-innovatie 2023

Overzicht

Een Master of Business Administration is een van de meest onderscheiden graden die een student die op zoek is naar een carrière in bedrijfsbeheer kan werken. De opleiding richt zich op expertise die nodig is om te slagen in het bedrijfsleven.

Technologiegebruik en implementatie voor bedrijven is een essentieel aspect van elk bedrijf in de moderne wereld. Een diploma in technologische innovatie kan een student helpen op te vallen als een kandidaat met specifieke bekwaamheid in technische vaardigheden. Wat is een MBA in Technology Innovation? Het is een programma dat concepten van techniek en wetenschap combineert met zakelijk inzicht om toekomstige bedrijfsleiders te helpen nieuwe technologie te gebruiken ten voordele van een bedrijf. Cursussen zijn meestal gericht op zowel praktisch en theoretisch innovatiebeheer als op computerwetenschap.

Technologische vaardigheden zijn waardevol op het werk, maar ook in het dagelijks leven. Vaardigheden die studenten die een MBA in Technology Innovation volgen kunnen verwachten te leren omvatten beheersing van coderingstalen, het gebruik van diagnostische hulpmiddelen en teambeheer.

Verschillende instellingen en programma's brengen verschillende kosten in rekening voor een MBA in Technology Innovation, en de cursus kan ongeveer een tot drie jaar duren om te voltooien. Onderzoek naar verschillende programma's is essentieel om er een te vinden die de juiste pasvorm heeft.

Personen die een MBA in Technology Innovation voltooien, kunnen verwachten dat ze na hun afstuderen veel gevraagd zijn voor een verscheidenheid aan functies. Voor beginnende werkzoekenden kunnen posities bestaan ​​uit systeemanalist of IT-manager, terwijl meer kandidaten op hoog niveau gekwalificeerd kunnen zijn voor een functie als hoofd voorlichtingsfunctionaris. Deze graad is ook bijzonder waardevol voor iedereen die zijn eigen bedrijf wil opstarten of voor een startup wil werken.

MBA in Technology Innovation-programma's kunnen zowel traditioneel bij een instelling als online worden afgerond. Sommige graden worden ook aangeboden als hybride programma's, met cursussen die online en persoonlijk worden aangeboden. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Technologiestudies
  • Technologie-innovatie
Vakgebieden
  • Technologiestudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat