Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 17 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Tsjechië 2023

17 MBA Opleidingen in Tsjechië 2023

overview

De Tsjechische Republiek heeft een lange traditie van uitstekende hoger onderwijs programma's die worden gehouden in hoog aanzien. Tsjechië heeft een lange en rijke geschiedenis, is vol van cultuur, en is een spannende plek voor studenten om professioneel en persoonlijk te groeien. Een MBA in Tsjechië kan leiden tot interessante loopbaanmogelijkheden in heel Europa.

Er is een scala aan mogelijkheden voor veel internationale studenten op zoek naar een MBA in de Tsjechische Republiek inclusief specialisatie op gebieden als financiën, management, marketing en projectmanagement. Daarnaast zullen studenten van MBA in Tsjechie programma's krijgen een sterk begrip van fundamentele business principles in marketing, leiderschap, ethiek, boekhouding, en informatietechnologie. MBA in Tsjechië studenten gebruik maken van de kennis die ze krijgen in cursussen om de theorie toe te passen om te oefenen in het aanpakken van echte wereld vraagstukken in het bedrijfsleven.

Voor meer informatie over een MBA in Tsjechië, bladert u door de onderstaande opties en kunt u het programma voor u te vinden!

read_more

filters

  • MBA
fields_of_study
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies
  • Economische studies
  • Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format