Keystone logo

19 MBA Opleidingen in Tsjechië voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (16)
  • Duurzaamheidsstudies (0)
  • Economische studies (2)
  • Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Tsjechië

De Tsjechische Republiek heeft een lange traditie van uitstekende hoger onderwijs programma's die worden gehouden in hoog aanzien. Tsjechië heeft een lange en rijke geschiedenis, is vol van cultuur, en is een spannende plek voor studenten om professioneel en persoonlijk te groeien. Een MBA in Tsjechië kan leiden tot interessante loopbaanmogelijkheden in heel Europa.

Er is een scala aan mogelijkheden voor veel internationale studenten op zoek naar een MBA in de Tsjechische Republiek inclusief specialisatie op gebieden als financiën, management, marketing en projectmanagement. Daarnaast zullen studenten van MBA in Tsjechie programma's krijgen een sterk begrip van fundamentele business principles in marketing, leiderschap, ethiek, boekhouding, en informatietechnologie. MBA in Tsjechië studenten gebruik maken van de kennis die ze krijgen in cursussen om de theorie toe te passen om te oefenen in het aanpakken van echte wereld vraagstukken in het bedrijfsleven.

Voor meer informatie over een MBA in Tsjechië, bladert u door de onderstaande opties en kunt u het programma voor u te vinden!