Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Vietnam 2023

5 MBA Opleidingen in Vietnam 2023

Overzicht

Vietnam heeft een snelle ontwikkeling en economische groei, tekenen professionals en studenten uit de hele wereld om te investeren en studie in dit prachtige Aziatische land. De mensen van Vietnam waarde hechten aan hun rijke cultuur en zijn van oudsher vriendelijk en open, gastvrij voor diegenen die Vietnam kiezen voor hun graduate onderwijs. In Vietnam, is het onderwijs zeer gerespecteerd en dit heeft bijgedragen aan de vele top-notch programma's voor een MBA in Vietnam.

MBA in Vietnam programma's zijn gestructureerd om zaken te onderzoeken vanuit zowel een Aziatische en mondiaal perspectief. Studenten die een MBA in Vietnam ervaren curriculum dat hen in staat stelt goed afgeronde professionals geworden door het leren van alle aspecten van het bedrijfsleven, inclusief marketing, economie, management, leiderschap, financiën en human resources. MBA in Vietnam's leren studenten de vaardigheden die nodig zijn voor een loopbaan in de concurrerende wereldwijde markt waar is het essentieel om te kunnen strategisch te denken om problemen in het bedrijfsleven op te lossen.

U kunt hieronder bladeren door de opties om de MBA vinden in Vietnam programma dat het beste past bij uw behoeften en interesses. Misschien vindt u het onderwijs dat je op zoek naar!

Meer informatie

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat