Keystone logo

7 MBA Opleidingen in Business Studies Agribusiness 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Business Studies
  • Agribusiness
Vakgebieden
  • Business Studies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Business Studies Agribusiness

Een MBA is een masterdiploma in bedrijfskunde. Het is een postdoctorale professionele opleiding die u helpt om geavanceerde zakelijke vaardigheden te verwerven. Mogelijk moet u het GRE- of GMAT-examen afleggen om in aanmerking te komen voor deelname.

Wat is een MBA in de agribusiness? Agribusiness is een specialisatie in het kader van een MBA. Het is een postdoctoraal programma dat is ontworpen om toekomstige leidinggevenden van het midden- en hogere niveau in de voedsel- en landbouwsector te trainen. Als student bestudeer je de managementproblemen waarmee boeren, verwerkers, voedingsdistributeurs en merkproducenten van consumentenproducten worden geconfronteerd. De opleiding is geschikt voor personen die geïnteresseerd zijn in de agribusiness, maar ook voor toekomstige consultants en investeringsbankiers. U kunt merken dat u cursussen volgt, zoals bedrijfseconomie, geavanceerd agribusinessbeheer, kwantitatieve analyse voor zakelijke beslissingen en wereldwijd beheer van voedselvoorzieningsketens.

Na het behalen van een diploma in de landbouwindustrie, zul je waarschijnlijk meer vertrouwd zijn met leren door zelfredzaamheid. Dit geeft je de mogelijkheid om jezelf aan te passen en nieuwe vaardigheden en kennis op te doen. Je kunt ook vaardigheden ontwikkelen in kantoorprogramma's die je erg waardevol maken in veel kantoorfuncties. Veel afgestudeerden ontwikkelen ook een vermogen om effectiever te communiceren.

Er zijn veel verschillende scholen die je kunt bijwonen om een ​​MBA in Agribusiness te behalen, dus de kosten voor het voltooien van het programma zullen variëren. Neem contact op met een school waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie over de kosten.

Als student in de agribusiness verken je productiegebieden, marketing en handel gerelateerd aan landbouw, dus je kunt goed geschikt zijn om te werken als manager van een agribusiness-marketingbedrijf, analist voor onderzoek naar landbouwgrondstoffen, meelfabrieksmanager of graanverwerker. Je kunt misschien een carrière op lange termijn ontwikkelen in verschillende managementfuncties in de landbouwsector.

Studeren via een online opleiding kan een goed idee zijn als je een MBA wilt behalen in de agribusiness maar een drukke agenda hebt. Je kunt naar scholen over de hele wereld gaan zonder van huis te gaan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.