Keystone logo

2 MBA Opleidingen in Zweden voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (1)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

MBA Opleidingen in Zweden

Een MBA in Zweden biedt een wereldwijde ervaring in het bedrijfsleven die zaken combineert met innovatie. Leer de Zweedse aanpak van duurzaamheid met een MBA in Zweden, waarvan de eerste Europese Groene Hoofdstad Prijs behaald in 2010.

MBA in Zweden bereidt je voor op de mondiale markt met een internationaal georiënteerde programma's. U heeft een solide business stichting die praktische toepassing van business theorieën en methodologie omvat. Met een MBA in Zweden heeft u ook een inzicht in de actuele thema's in duurzaamheid en business development, en je leert om strategisch te denken in het besluitvormingsproces. Een MBA in Zweden zal je leren hoe te analyseren en kritisch te denken om duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Geef jezelf het concurrentievoordeel met een MBA in Zweden. Of voor de huidige zakelijke professionals die willen hun carrière uit te breiden, MBA in Zweden biedt Executive MBA programma's. Neem de volgende stap in uw carrière door te bladeren door de verschillende MBA programma's in Zweden hieronder!