Keystone logo
Beurzen

Beurzen

Beurzen zijn financiële prijzen die worden aangeboden door universiteiten of andere onderwijsorganisaties om studenten financieel te ondersteunen bij hun studie. Beurzen worden toegekend op basis van financiële behoefte, academische bekwaamheid, het algemeen belang, atletisch of artistiek vermogen, of een combinatie van het bovenstaande.

 • Keystone-beurzen voor afgestudeerden

  Keystone-beurzen voor afgestudeerden

  Keystone Academic Solutions biedt postdoctorale beurzen aan studenten over de hele wereld. Deze beurzen worden aangeboden aan studenten met een goede academische achtergrond en die blijk geven van een sterke motivatie om de wereld te transformeren door middel van hun opleiding. Meld u hier aan om updates te ontvangen wanneer de volgende reeks beurzen wordt aangekondigd!

  Hier aanvragen
 • Ooit gedacht dat het mogelijk is om de volledige controle over je studentenleven te hebben?

  Ooit gedacht dat het mogelijk is om de volledige controle over je studentenleven te hebben?

  Nu kunt u — met het online leermodel van IU — beslissen wanneer en hoe u leert!

  En als je nieuwsgierig bent naar wanneer het volgende semester begint, hebben we nog meer goed nieuws: je kunt beginnen met je opleiding wanneer je maar wilt, waar je maar wilt, en krijg tot 50% korting op je collegegeld .

  IU International University of Applied Sciences loopt al meer dan 10 jaar voorop op het gebied van online leren. En daarom hebben ze het voor u mogelijk gemaakt om overal en altijd te leren. Of het nu in Data & IT of Business & Management is, je campus zit nu in je broekzak. Studies en examens zijn 24/7 voor u beschikbaar - in het comfort van uw huis of in uw favoriete café.

  Dit is echt onderwijs, geëvolueerd om in 2022 tegemoet te komen aan de werkelijke behoeften van studenten.

  Hier aanvragen
 • College Scholarships VS

  College Scholarships VS

  College Scholarships USA (CSUSA) biedt getalenteerde studenten die sporten de mogelijkheid om te studeren aan een Amerikaanse universiteit en te concurreren in universiteitssporten terwijl ze een beurs krijgen. Sinds 2007 hebben CSUSA-medewerkers 2300+ student-atleten, in een verscheidenheid aan sporten van over de hele wereld, bijgestaan om hun ambitie na te streven om te sporten in combinatie met hoger onderwijs. Vul het korte gratis beoordelingsformulier op hun website in om uw kansen op een beurs te ontdekken.

  Hier aanvragen
 • Keystone-beurzen voor studenten

  Keystone-beurzen voor studenten

  Keystone Academic Solutions biedt niet-gegradueerde beurzen aan studenten over de hele wereld. Deze beurzen worden aangeboden aan studenten met een goede academische achtergrond en blijk geven van een sterke motivatie om de wereld te transformeren door middel van hun opleiding. Meld u hier aan om updates te ontvangen wanneer de volgende reeks beurzen wordt aangekondigd!

  Hier aanvragen