Universiteiten in

Gedetailleerde informatie over verschillende studielocaties

Klik op onderstaande links om te lezen over het studeren in verschillende landen. Wij zullen je voorzien van algemene feiten over de landen, en je vertellen over de lokale systemen van het hoger onderwijs, collegegeld, de opbouw van een studiejaar, studiemogelijkheden voor internationale studenten en nog veel meer. Je zal ook een aantal nuttige tips en praktische informatie aantreffen over ziektekostenverzekering, studentenvisa en kosten van levensonderhoud.

Business Studies Wereldwijd

Wat zijn Business Studies?
Business Studies is een academische discipline die een uitgebreide mix van boekhouding, marketing, financiën en organisatiekunde of administratie aanbiedt. Een Master of Business Administration, of MBA, is een belangrijke opleiding binnen de discipline van de Business Studies. Degree programma's in Business Studies zijn vaak meer gespecialiseerd en gericht op een sub-discipline of gebied binnen de business, zoals Arbeidsrelaties, Marketing, Ondernemerschap, Bedrijfskundige Informatica, Internationale Handel, Strategisch Risico Management, Financiën en meer. Business Studies programma's worden aangeboden aan universiteiten en business school voor internationale studenten over de hele wereld.

Wat zijn de voordelen om business in het buitenland studeren?
Business studeren in het buitenland kan waardevolle cross- of interculturele perspectieven aan de academische ervaring toevoegen. Jaarlijks kiezen veel studenten ervoor om zich aan te melden bij business schools in andere landen, vanwege de internationale reputatie en een hoge ranking van de school. Studenten die bereid zijn om in het buitenland business te studeren, kunnen kiezen uit de top business scholen van over de hele wereld, en niet alleen de scholen die in de buurt zijn. Business studenten die in het buitenland verblijven, verbeteren ook hun interculturele communicatie vaardigheden, die van essentieel belang zijn voor succes in de huidige globaliserende markt. Internationale studenten die in het buitenland business studeren, hebben ook de mogelijkheid om praktische werkervaring op te doen bij een bedrijf in een ander land.

Wat leer je in een Business programma in het buitenland?
Business programma's in het buitenland variëren in sub-discipline en onderwerpen, en zelfs binnen dezelfde sub-discipline zijn bijna geen twee programma's op verschillende scholen identiek. Internationale studenten die business studeren in een ander land kiezen er vaak voor om zich te richten op een specifiek gebied in hun programma, zoals Sales, Economie, Logistiek, Gezondheidszorg, Ondernemerschap of Banking. De structuur van de colleges, opdrachten, essays, projecten en de scriptie of dissertatie zal ook (waar toepasbaar) afhangen van de graad die wordt nagestreefd. Universiteiten in het buitenland bieden Bachelor opleidingen aan, Masters of Business Administration, Executive Masters of Business Administration, Doctorate of Business Administration, PhD's in Business en nog veel meer.

Wat voor carrierèperspectieven biedt een Business studie in het buitenland?
Afgestudeerden van Business Studies hebben statistisch gezien een grotere kans om in aanmerking te komen voor een baan of een promotie in hun vakgebied. Afgezien van de potentiële carrièremogelijkheden die een Business diploma met zich meebrengt, kan een diploma behaald aan een buitenlandse universiteit extra waarde toevoegen. Huidige en toekomstige werkgevers realiseren zich dat business in het buitenland studeren extra contact met de diversiteit van de mondiale markt met zich meebrengt plus een beter begrip van het internationale bedrijfsleven.

Wat zijn de kosten van een Business studie in het buitenland?
Het collegegeld en de kosten die gepaard gaan met een business studie in het buitenland variëren sterk per school en per land. Financiële ondersteuning is wellicht mogelijk via particuliere of openbare organisaties voor studenten die een business studies in het buitenland nastreven. Elke afzonderlijke business school waar je interesse voor hebt, kan je gedetailleerde informatie geven over de studiekosten en de mogelijkheden voor financiële hulp.

Waarom een business studie volgen aan een universiteit in het buitenland?
Niet alle top business scholen ter wereld zijn op één centrale plek te vinden. Studenten hebben aanzienlijk baat hebben bij het volgen van een business studie aan een buitenlandse universiteit. Sommige studenten zijn echter niet in staat om hun land van herkomst te verlaten voor studie vanwege werk of persoonlijke verplichtingen. Online business studies zijn de perfecte oplossing voor deze personen om een diploma te halen aan de universiteit van hun keuze zonder hun thuis te verlaten. Online studeren biedt flexibele schema's, aangezien vakken elk moment van de dag of nacht kunnen worden voltooid. Er zijn ook extra voordelen aan het online studeren verbonden zoals het ontwikkelen van schriftelijke en technische vaardigheden, en het rechtstreeks communiceren met je docenten.

Reistips voor internationale studenten
Veel universiteiten en business scholen hebben administratieve afdelingen die uitsluitend gewijd zijn aan het ondersteunen van internationale studenten. Ze regelen mogelijkheden om internationale medestudenten te ontmoeten, ze verlenen academische ondersteuning, bieden hulp bij het vinden van huisvesting en ze delen lokale kennis met je. Het is belangrijk om zo veel mogelijk onderzoek te doen voordat het business programma in het buitenland begint, om zo vertrouwd te raken met eventuele verschillen ten opzichte van studeren in je thuisland. Het allerbelangrijkste is om een ​​open geest te houden en te genieten van de unieke kans om een business studie in het buitenland te volgen.

Lees meer Lees Minder