Southern Cross University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Feiten, cijfers, ranglijsten en prijzen

Southern Cross University is een progressieve, jonge en verbonden regionale onderzoeksuniversiteit met levendige campussen in het noorden van New South Wales en de zuidelijke Goudkust. We bieden undergraduate en postgraduate degrees en veel zijn beschikbaar in een dynamisch online formulier. Of we nu op de campus, online of beide studeren, we leveren opwindende, eigentijdse en hoogwaardige leerervaringen.

Waarom SCU?

Times Higher Education Young University Rankings 20 Vorig, progressief en net 23 jaar oud - Southern Cross University is een van de 100 beste universiteiten van Azië en de Pacific en een van 's werelds top 50 generatie Y-universiteiten .

Onze hedendaagse campussen, met speciaal gebouwde, ultramoderne faciliteiten, liggen aan de oostkust van Australië, aan de Gold Coast in Queensland, en in Lismore en Coffs Harbour in New South Wales. Allemaal unieke regio's die bekend staan ​​om hun natuurlijke schoonheid en ecologische diversiteit, levende laboratoria bieden voor leren en creatieve centra voor artistieke inspanningen.

Branch campussen in Sydney, Melbourne en Perth worden geëxploiteerd in samenwerking met EduCo in opdracht van Southern Cross University . De universiteit exploiteert ook de hotelschool Sydney en Melbourne in samenwerking met Mulpha Australië. We leveren ook diploma's met medewerkers in China, Papoea-Nieuw-Guinea en Nieuw-Zeeland.

We hebben een groot en divers aanbod van cursussen online beschikbaar, en bieden interactieve en meeslepende leerervaringen waar onze studenten ook zijn.

Of we nu op de campus, online of beide studeren, we leveren opwindende, eigentijdse en hoogwaardige leerervaringen.

We streven ernaar afgestudeerden te produceren die klaar zijn voor de carrière, wereldklaar en digitaal geletterd zijn en die een academische omgeving ervaren die onderscheidend is vanwege hun persoonlijke benadering.

De universiteit heeft een sterke focus op samenwerking tussen industrie en gemeenschap om geëngageerde onderwijs- en onderzoeksresultaten te produceren.

Deze connectiviteit is dat Southern Cross University het $ 13.8m nationale Farming Together Pilot Programme leidt, in samenwerking met de Northern Rivers Co-operatives Alliance en de Australische regering. De universiteit heeft ook een belangrijk nieuw centrum voor organisch onderzoek geïntroduceerd bij het NSW-departement voor primaire industrieën.

In het nieuwste rapport Excellence in Research for Australia behaalde Southern Cross uitstekende beoordelingen van 'at world standard' of hoger in 24 onderzoeksdomeinen. In negen onderzoeksgebieden werd de universiteit geëvalueerd op de hoogst mogelijke classificatie van 'ver boven de wereldstandaard'. Dit werd bereikt op het gebied van geochemie, oceanografie, milieuwetenschappen en management, zoölogie, landbouw- en veterinaire wetenschappen, gewas- en weideproductie, bosbouwwetenschappen, verpleegkunde, aanvullende en alternatieve geneeskunde.

campussen

Southern Cross University is een levendige, hedendaagse Australische universiteit met prachtige campussen aan de Gold Coast, Lismore en Coffs Harbour.

Sydney, Melbourne en Perth branch campuses (internationale studenten)

Southern Cross University bijkantoren van Southern Cross University in Sydney, Melbourne en Perth zijn gunstig gelegen in de centrale zakelijke districten.

Studeren aan SCU Sydney, Melbourne of Perth geeft internationale studenten de mogelijkheid om een ​​bachelor of postgraduaat te behalen in drie van 's werelds meest leefbare steden. Southern Cross University werkt samen met EduCo Sydney Branch Pty Ltd voor de exploitatie van de SCU-filialen Sydney, Melbourne en Perth.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk Health Certificates » Bekijk Health Master » Bekijk Health Bachelor » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk BA's » Bekijk DBA » Bekijk Law LLB » Bekijk Associate Degrees » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Master of Business Administration

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar March 2019 Australië Bilinga Melbourne Perth Sydney +4 more

Een Master of Business Administration (MBA) is een wereldwijd erkende en gewaardeerde kwalificatie waarmee u vaardigheden en kennis krijgt om complexe problemen op te lossen en een zakelijk leider te worden. [+]

Wil je geïnspireerd en uitgedaagd worden om te kijken naar zakelijke problemen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen? Een Master of Business Administration (MBA) is een wereldwijd erkende en gewaardeerde kwalificatie waarmee u vaardigheden en kennis krijgt om complexe problemen op te lossen en een zakelijk leider te worden. De Southern Cross MBA zal uw kennis ontwikkelen op belangrijke zakelijke gebieden, zoals wereldwijde activiteiten, corporate governance en het managen van mensen, evenals over accounting en financiën en marketing. U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​specialisatie in een specifiek bedrijfstak te ontwikkelen en een toegepast onderzoeksproject uit te voeren met een onderwerp dat u interesseert, onder toezicht van een branchedeskundige. Als MBA-afgestudeerde open je de deur naar een toekomst in leiderschap in industrieën over het hele spectrum.... [-]


Videos

Thomas Lynch