The Eagle Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds de oprichting in 2003 is The Eagle Academy Australië's beste keuze voor Australische en internationale studenten op zoek naar een complete sport-, fitness- en recreatieacademie met veel opties. De Eagle Academy is voortdurend aan het verbeteren en veranderen van zijn cursusaanbod om onze studenten precies te geven wat ze willen. We hebben nu Engels & Business cursussen!

De Eagle Academy heeft kwalificaties en cursussen in Business, English Language, Outdoor Recreation, Sport en Recreatie en Fitness om zijn aanbod aan nuttige cursussen te verhogen voor mensen die op zoek zijn naar werk in sportclubs, sportscholen, toerisme, gastvrijheid of andere zakelijke gebieden. Gooi in onze gerenommeerde vriendelijke service en het is makkelijk te zien waarom meer dan 500 studenten uit elk continent in het afgelopen jaar hebben gekozen om te studeren bij The Eagle Academy.

Ons doel is om een ​​hoge kwaliteit van onderwijs en coaching, in een hoge kwaliteit omgeving, tegen een redelijke prijs te bieden, om onze studenten een duidelijk voordeel te geven aan anderen.

We werken samen met andere toonaangevende sportacademies en -centra om onze programma's te leveren (zie hieronder). Door gebruik te maken van deze gespecialiseerde Academies, alle leiders in hun gekozen sport, hebben wij toegang tot een reeks van de hoogst gekwalificeerde coaches en de beste faciliteiten in Australië.

Of studenten geïnteresseerd zijn in algemene sport- of recreatiekennis, zoals voeding of sportadministratie; instructeur cursussen in fitness, surfen of andere aquatische activiteiten; een carrière in het bedrijfsleven; of hun vaardigheden in gesproken en schriftelijk Engels verbeteren; we kunnen tegemoet komen aan hun behoeften.

We hebben nu campussen in Fortitude Valley, Carina, Broadbeach en Coolangatta!

Wij verwelkomen u graag bij de Academie en vertrouwen dat uw gekozen cursus alles wat u heeft gehoopt, dat uw sport-, fitness-, zaken-, recreatie- of Engels vermogen verbetert en vooral dat u van uw tijd geniet. Laat het ons weten als we op elk gewenst moment van hulp kunnen zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Cursus »

Videos

Carina Campus

Fortitude Valley Campus

Southport Campus

Contact

Adres 56 Nerang St.
4215 Southport, Queensland, Australië

Adres 360 St Pauls Terrace
4006 Brisbane, Queensland, Australië

Adres 70 Griffith Street
4225 Coolangatta, Queensland, Australië

Adres 56 Zahel Street
4152 Brisbane, Queensland, Australië