University of South Australia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Zuid-Australië (UniSA) is een mondiaal verbonden en betrokken universiteit, het helpen van de problemen van de industrie en de vrije beroepen op te lossen. Met meer dan 32.000 studenten, waaronder 6.000 buitenlandse studenten, de Universiteit van Zuid-Australië is de grootste. De universiteit is gerangschikt in de top drie procent van de meer dan 10.000 universiteiten wereldwijd in de 2015 QS World University Rankings.

In 2015/16, de QS 'Top 50 onder de 50' gerangschikt ons op nummer 25 in de wereld voor universiteiten minder dan 50 jaar oud.

De 2015 QS Stars Rankings toegekend ons met een totale periode van vijf sterren, maar ook vijf sterren in de volgende acht categorieën: Research, Employability, onderwijs, voorzieningen, Internationalisering, Sociale verantwoordelijkheid, betrokkenheid en Specialist Criteria. Een totale periode van vijf sterren meestal onderscheidt een universiteit als van wereldklasse in een breed scala van gebieden, geniet een goede reputatie, heeft geavanceerde faciliteiten en een internationaal gerenommeerde facultaire onderzoek en onderwijs.

De 2015 Excellence in Research voor Australië (ERA) evaluatie gewaardeerd meer dan 97 procent van de beoordeelde het onderzoek van de universiteit als wereldklasse of hoger.

UniSA is gerangschikt in de top 100 (nummer 57) en in de top 10 in Australië (nummer 8) in de wereld voor internationale universiteiten in de Times Higher Education World University Rankings 2015-2016 'top 200 meest internationale universiteiten.

De universiteit biedt meer dan 400 opleidingen in een breed scala van onderwerpen, zoals het bedrijfsleven, recht, onderwijs, kunst en sociale wetenschappen, gezondheidswetenschappen, informatica, engineering en het milieu. Programma's zijn ontworpen in overleg met het bedrijfsleven en de vrije beroepen en omvatten veldwerk, stages, de industrie geleide simulaties en zakelijke projecten. Deze real-world ervaring biedt studenten de kwaliteiten die werkgevers zoeken.

Studenten profiteren van de moderne faciliteiten en worden gegeven door academici die zijn experts in hun vakgebied, met 73 procent van onze wetenschappelijke staf met een PhD. UniSA werden tweede gerangschikt in Australië voor studenten ondersteunende diensten in de 2015 International Student Barometer.

Wij zijn de enige Business School in Adelaide, dat is EQUIS geaccrediteerd en een van de slechts negen in Australië.

In de 2015 QS onderwerp Rankings werden we gerangschikt in de top 100 instellingen in de wereld in de QS vakgebieden van Onderwijs en Architectuur / Built Environments.

CRICOS provider nummer 00121B.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk Bachelor » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

International MBA DMIN

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar February 2018 Australië Adelaide +1 more

[+]

Je studeert onderwerpen waaronder internationale bedrijfsstrategie, internationale handel, grensoverschrijdende marketing en internationaal human resource management. Een aantal internationale bedrijfservaringsprojecten zijn ook ingebed in het programma en u krijgt de mogelijkheid om een ​​wereldwijd perspectief te krijgen met overzeese studiemogelijkheden.

De International MBA zal uw strategische en kritische denkvaardigheden, onderzoeksvermogen ontwikkelen en internationale managementvaardigheden ontwikkelen, evenals autonomie en aansprakelijkheid. Na afloop wordt u uitgerust met een managementcarrière in organisaties die variëren van afdelingen van buitenlandse zaken en internationale handel binnen overheden over de hele wereld, naar multinationale bedrijven en consultancybedrijven. ... [-]


Videos

Join a five star Australian university - University of South Australia

Get ready to start the journey towards your own graduation day

University of South Australia - The Enterprise University

Experience Adelaide - University of South Australia

Jeffrey Smart Building Tour - University of South Australia

Hear from our students: Life in Adelaide

Hear from our students: Accomodation

Hear from our students: Study Life

Hear from our students: Student Support Services

Hear from our students: Teaching Staff

This could be you - University of South Australia

UniSA Campus Life

Contact

University of South Australia, City West Campus

Adres University of South Australia (UniSA) City West Campus 217-243 Hindley Street
SA 5000 Adelaide, Zuid-Australië, Australië
Website http://www.unisa.edu.au/international
Telefoon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Magill Campus

Adres Magill Campus Lorne Avenue
5072 Adelaide, Zuid-Australië, Australië
Website http://www.unisa.edu.au/international
Telefoon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Mawson Lakes Campus

Adres Mawson Lakes Campus Mawson Lakes Boulevard
5095 Adelaide, Zuid-Australië, Australië
Website http://www.unisa.edu.au/international
Telefoon +61 8 8302 0114