Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor UWA


Verken onze campussen en faciliteiten, maak kennis met de geschiedenis van de oudste universiteit van onze staat en ontdek waarom een ​​UWA-diploma u kan helpen bij de carrières van de toekomst, niet alleen voor de banen van morgen.

We zijn er trots op om eerst in West-Australië te scoren en in de top 100 van universiteiten wereldwijd te plaatsen.

No1 - Gelijke eerste overall voor studentenvraag en onderzoek

7 - Zeven van onze onderwerpen staan ​​gerangschikt in 's werelds top 50

Top 100 - staat op de 96ste plaats in de top 100 van universiteiten over de hele wereld


Vijf redenen om te studeren aan de UWA

Ontdek wat mensen inspireert om hun doelen met ons na te streven.


Levendige studentervaring

Grenzend aan de Swan River, onze campus van Perth is een van de meest pittoreske in Australië met iconische zandstenen gebouwen zitten tussen monumentale tuinen. We zijn slechts 10 minuten van de belangrijkste winkel- en zakenwijk van Perth en dicht bij veel van de prachtige stranden van de stad.

Op de campus kun je genieten van een scala aan essentiële voorzieningen, waaronder cafés, bibliotheken, boekwinkels, een levendig cultureel gebied en tonnen clubs en verenigingen om het studentenleven optimaal te leren kennen en ervaren. Onze ondersteunende studentengilde betekent dat je kunt proberen vrijwilligerswerk te doen, onafhankelijk advies kunt inwinnen over een aantal zaken of een van de vele gevarieerde evenementen op en buiten de campus kunt bijwonen.


Innovatieve cursusstructuur

Wat voor doelen je ook hebt, een UWA-diploma creëert een wereld van mogelijkheden. Ongeveer 40 procent van de banen van vandaag zal over 20 jaar niet bestaan ​​(CEDA, 2015), dus we geloven in een betere voorbereiding op de carrières van de toekomst.

Onze innovatieve cursusstructuur is de enige in zijn soort in WA en is gebaseerd op een wereldwijd model. Het betekent dat u uw interesses kunt nastreven en tegelijkertijd uw carrièrekansen kunt maximaliseren. Deze flexibiliteit onderscheidt u van de massa en is de sleutel tot het toekomstbestendig maken van uw carrière.


Rankings en beoordelingen

We plaatsen de eerste overall overall in Australië voor de vraag van studenten, beginnende salarissen, onderzoekintensiteit en onderzoekssubsidies op basis van belangrijke maatregelen in de Good Universities Guide 2016. De QS World Rankings heeft ons de hoogst mogelijke beoordeling gegeven - 5 sterren - en we scoren in de top één procent van universiteiten wereldwijd. Zeven van onze vakgebieden zijn gerangschikt in 's werelds top 50, volgens de QS World University Rankings per Subject.


Graduate outcomes

Uw UWA-graad is een investering in uw toekomst. Onze afgestudeerden overschrijden consequent de nationale gemiddelde aanvangssalarissen en het aantal werkende staatslieden. We vieren sterke partnerschappen in de sector en bieden praktische, praktische ervaringen naast waardevolle professionele netwerkmogelijkheden. Deze praktische leermethode wordt zeer gewaardeerd door werkgevers en zorgt ervoor dat u klaar bent voor de carrière. Onze alumni blijven inspireren en zorgen voor een positieve impact op de samenleving.


De wereld veranderen door onderzoek

Als onderzoeksintensieve universiteit maken we deel uit van de Group of Eight (een coalitie van toponderzoeksuniversiteiten in het land) en een van de slechts twee Australische leden van het Worldwide Universities Network. We zijn ook een stichtend lid van het Matariki Network van hoogwaardige, onderzoeksintensieve universiteiten met een bijzondere focus op studentenervaring.

In de loop der jaren zijn we hooggekwalificeerde, wereldwijd erkende medewerkers, onderzoekers en studenten blijven aantrekken, waaronder onze Nobelprijswinnaar Professor Barry Marshall, en we ontvangen jaarlijks ongeveer 80 procent van alle onderzoeksfinanciering aan WA-universiteiten.


Verbindingen met de industrie

Bij UWA studeer je niet alleen naar een diploma, maar heb je ook de kans om waardevolle ervaring op te doen in je toekomstige carrière.


mentoring

Leg contact met een professional uit de industrie voor persoonlijk advies en ontwikkel je vaardigheden.


Niet-voor-kredietervaring

Met ons netwerk van branche-plaatsingen kunt u niet-gecrediteerde plaatsingen vinden.


Plaatsing voor tegoed

Voor-credit plaatsingen of practica worden geregeld als onderdeel van uw diploma.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


University of Western Australia Business School

Onze MBA Full Time Intensive biedt u de mogelijkheid om uw loopbaanperspectieven te verbeteren door meer direct contact met bedrijfsleiders en een persoonlijk programma v ... [+]

In slechts 12 maanden zal de MBA Full-Time Intensive van UWA je loopbaanperspectieven waar ook ter wereld verbeteren. De UWA MBA Full Time Intensive geeft je de beste kans om een ​​toekomstige leider te worden door je in staat te stellen je te concentreren op een van de drie specialistische aandachtsgebieden: leiderschap, middelen of management.

Over de cursus

Onze MBA Full Time Intensive geeft je een uitstekende voorbereiding op het krijgen van de baan die je wilt. De cursus omvat:

Een persoonlijk Leadership Development Program voor u ontwikkeld door de Leadership Faculty van wereldklasse (twee Australische Research Council Future Fellows en de Woodside-leerstoel in leiderschap en management)Een-op-een mentorschap van een vooraanstaand industrieel figuurLoopbaancoaching en workshops verzorgd door onze MBA Career Services ManagerStrategisch analyse- en adviesproject, werkend aan een echt project voor een van onze partnerorganisaties (eerdere organisaties omvatten ATCO Gas, Ministerie van Landbouw en Voedsel WA, APPEA)Masterclasses met Senior Executives en Senior Managers van top ASX-bedrijven en overheidsafdelingenDirect contact met leden van de Business School BoardKeuze van specialistische aandachtsgebieden in de leiding van financiënCursusstructuur... [-]
Australië Perth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Western Australia Business School

Ontwikkel je leiderschapscompetenties en verwerf een diep begrip van de internationale handelswetgeving. ... [+]

In slechts twee jaar kun je afstuderen met twee masterdiploma's. Krijg een internationaal erkende MBA, evenals een master's degree in internationaal handelsrecht.

Over de cursus

Onze MBA Full Time Intensive geeft je een uitstekende voorbereiding op het krijgen van de baan die je wilt. Daarnaast zal de Master in International Commercial Law u onschatbare kennis op dit gebied verschaffen. De cursus omvat een persoonlijk Leadership Development Program dat is ontwikkeld door de Leadership Faculty van wereldklasse en een-op-een mentorschap van een vooraanstaand industrieel figuur. Je ontvangt ook loopbaancoaching en workshops en werkt aan een strategisch analyse- en adviesproject voor een van onze partnerorganisaties. De Master in International Commercial Law biedt een solide basis op rechtsgebieden met betrekking tot handel, verkoop, verzending en financiën. Je specialiseert je dan in gebieden zoals WTO-wetgeving, commerciële arbitrage, rechtsvergelijking en Australische wet- en regelgeving inzake financiële transacties.... [-]

Australië Perth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Western Australia Business School

Leer hoe je leiding kunt geven in elke situatie - of het nu gaat om het opbouwen van een commerciële onderneming of een non-profitorganisatie vanaf de grond af, of een gr ... [+]

UWA's Master of Business Administration (MBA) heeft een sterke focus op de huidige zakelijke trends en is zeer wenselijk voor professionals die op zoek zijn naar een hoger managementniveau.

Over de cursus

De MBA Flexible is ideaal voor ervaren professionals die hun carrière willen transformeren en voortbouwen op hun vaardigheden op het gebied van leiderschap en management.

Als student MBA Flexible voltooit u kernstudies op alle belangrijke terreinen van het bedrijfsleven - boekhouding en financiën, besluitvorming, economie, gedrag in organisaties, marketing en strategisch management - waardoor u over de vaardigheden en kennis beschikt die nodig zijn om het grootste bedrijf te worden. uitdagingen.... [-]

Australië Perth
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands